May 30

U hebt een Facebook-account aangemaakt en zijn op zoek naar nog over de vele vrienden met wie je hebt gekoppeld. Echter, je niet langer wenst nu dat de hele wereld leert uw telefoonnummer op deze pagina. Lees hier hoe u ze kunt verwijderen.


Met Facebook verwijdert het telefoonnummer - is hier hoe


Laat prijs gegevens niet geven.Het is vaak niet per se aan te raden, als je te veel gegevens bekend zijn op uw Facebook-pagina te geven. Natuurlijk heb je de privacy-instellingen allemaal zorgvuldig ingericht. Ondanks alles wat je niet wilt dat uw telefoonnummer kan worden gevonden onder de persoonlijke gegevens.

Om uw telefoonnummer op uw Facebook-pagina verwijderen

  1. Als u het telefoonnummer wilt verwijderen, moet u eerst uw pc te starten en open de Facebook-pagina in uw respectieve browser.
  2. Vervolgens log in met uw e-mailadres en persoonlijke wachtwoord. Nu bent u in de bedrijfsmodus van uw eigen Facebook-pagina. U bent nu in staat om wijzigingen aan uw persoonlijke gegevens te maken.

Om toegang te krijgen tot uw persoonlijke informatie

  1. Vervolgens klikt u op uw naam, die in het rechterpaneel naar de donkere blauwe balk te vinden. Dit zal uw persoonlijke pagina Muur openen. Vind hieronder uw profielfoto een lijst van sleutelwoorden. Klik met de linker muisknop op de "Info".
  2. Dit zal nog een facebook pagina te openen met uw persoonlijke gegevens. Hier heb je de mogelijkheid om een ​​verscheidenheid aan informatie over jezelf te bewerken. Scroll naar deze pagina waren vrij ver naar beneden. Als laatste deel van uw persoonlijke informatie is hier te vinden de "Contact informatie".
  3. Klik nu hier om te "bewerken" en je krijgt een scherm waarin u het telefoonnummer te selecteren en te verwijderen brengen. Et voilà - uw telefoonnummer ontbreekt.

U moet - wat uw persoonlijke gegevens - zeer zorgvuldig te plannen wat je wilt op de sociale plattforms beschikbaar is en die toegang moet hebben om te zetten. Wees dus niet te onthullend.

Tags: Internet, verwijderen, Facebook, telefoonnummer, Social Network

Gerelateerde Artikelen aan Met Facebook verwijdert het telefoonnummer - is hier hoe

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden