May 31

Je wilt iets te markeren in Facebook-chat door het typen van een woord of woorden in het vet? Dat is hoe het werkt.


Met Facebook bold write chatting - Hier is hoe


Om te schrijven in Facebook chat-vet.Login Facebook en contact met vrienden

  • Eerst moet je om in te loggen op Facebook , de functionaliteit, hoe nieuws, bezoek profielen schrijven of gebruik maken van de chat te kunnen.
  • Voer gewoon de rechterbovenhoek van de startpagina van uw login-gegevens, zodat uw e-mailadres dat u gebruikt om aanmelden bij Facebook, en het wachtwoord dat u op dat moment zelf wordt geselecteerd en opgeslagen. Bevestig uw invoer door te klikken op "Inloggen" en u zult worden genomen om uw persoonlijke Facebook-homepage.
  • Aan vrienden die graag willen dat u online bent op hetzelfde moment, om hen te contacteren, kunt u de chat-dat aan de rechterkant wordt weergegeven gebruiken. Je ziet onderaan rechts in de bar, hoeveel mensen zijn gewoon voor een praatje.
  • Om te kunnen chatten met een van deze mensen, klikt u op de naam of geminimaliseerd profielfoto en je een klein chat-venster waarin u deze persoon rechtstreeks kan schrijven openen.

Schrijf woorden of zinnen in het vet

  • Om enkele woorden of zinnen te schrijven in de Facebook-chat vet, is het niet veel Facebook of computervaardigheden te nemen. Er is een zeer eenvoudige methode. Een ander voordeel is dat u kunt instellen met het toetsenbord, iets vet te schrijven in de chat, en zijn niet van plan om een ​​veld te activeren met de muis.
  • Typ vóór en na het woord of de uitdrukking een sterretje, dwz a *, dan niet hoeft de respectievelijke tekens vet worden geschreven. Dus bijvoorbeeld, schrijf je * geen *, als je wilt om te chatten in een 'nee' te schrijven vet. Dezelfde werken voor een set, zoals * Ik hou van je *.

Tags: Internet, Facebook, praatje, vet, schrijven, sociaal netwerk

Gerelateerde Artikelen aan Met Facebook bold write chatting - Hier is hoe

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden