May 30

Omdat je altijd horen, wat een geweldige prestatie is het aan de hobby te maken in een beroep, maar met elke hobby kan echt zijn, maar nu geen geld om te maken. Of doet het? Zoals het is, bijvoorbeeld, PC, PlayStation of Xbox-games? Mijn grootste hobby is in feite precies dat en de meeste van alles wat je Batman spelen. Kan zijn en hoe kan nu met de gok waarschijnlijk geld te verdienen?


Met CoD geld - met deze opties die je hebt


Batman kan financieel rendabel werk te gokken. © uschi_dreiucker / PixelioMet duidelijke CoD videos YouTube Partnership

  • Vanaf het YouTube miljonairs van de moderniteit heb je gehoord met beveiliging. Dus waarom niet proberen zijn geluk zelfs een YouTube-kanaal? Om dit te doen, in de eerste plaats natuurlijk een set.
  • Hebben een, kan het hier daadwerkelijk geld te verdienen met Batman. Dus u kunt opnemen, bijvoorbeeld bijzonder indrukwekkend situaties, een video-editor te downloaden en voeg commentaar tekst of Off Voice Elements. Ook is het zinvol om CoD tutorials laden op uw Channel.
  • Zodra je hebt een paar CoD tutorials of misschien zelfs parodieën online, zodat u kunt zich aanmelden voor een partnership met YouTube om wat echt geld te verdienen. Normaal gesproken moet u waarschijnlijk meer dan 800.000 keer bekeken, zodat YouTube zelf naar je toe komt en biedt u de samenwerking, maar de wedstrijden zijn niet toegestaan ​​per stuk, dus misschien heb je al geluk als je kunt winnen veel minder klikken.
  • Het runnen van uw Viedos goed, dus je kan controleren voor een marketeer die reclame deals onderhandeld voor u. Dus het kan lucratief zijn voor een aantal video's en klikt goed om de video-editor commercials snijden in je tutorials.

Verdien Met Call of Duty live stream op Twitch.tv geld

  • Nog afgezien van YouTube, het Internet biedt u manieren om het gokken geld te verdienen. Bijvoorbeeld, als je ooit gehoord van Twitch.tv?
  • Nogmaals, kunt u het opzetten van een eigen kanaal, dat verschilt van YouTube is een live stream kanaal. Dus een live stream kanaal is gewoon niet alleen geschikt voor web cam meisjes, maar alleen voor CoD gamers die willen om geld te verdienen.
  • Ze spelen ook in de toekomst gewoon CoD en hopen dat andere je willen kijken. Rond 1000 Viewer moet je ergens te verkrijgen zodat Twitch.tv uiteindelijk betaalt voor uw portemonnee. Van 1000, contant geld en hier weer namelijk reclame-inkomsten uit. Op zijn minst kun je verwachten dat je wordt gevraagd van circa 1.000 reguliere kijkers van bedrijven, om commercials te schakelen.

Ben jij een echte goede CoD spelers, dus of je eindelijk om deel in de Electronic Sports League nemen. De één keer per jaar georganiseerd, en als je geluk hebt, zal je geld in niet alleen aanzienlijke bedragen, maar bood ook een sponsorship deal, dus moet je nauwelijks iets anders te spelen, behalve kabeljauw te doen.

Tags: financiën, Youtube, geld, Call of Duty, verdienen, CoD

Gerelateerde Artikelen aan Met CoD geld - met deze opties die je hebt

Tags

© 2021 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden