June 1

Die beweerde dat zijn stem sterk, met het gebruik van vocale olie je iets goed te doen, en kan ook voorkomen dat nadelige effecten op de stembanden.


Met behulp van vocale olie - zodat u uw stembanden te behouden


Dus het podium is niet leeg gelaten, moet u uw stem te behouden.Stembanden zorg met vocale olie - Mededelingen

Singer - en mensen met andere beroepen die kunnen bestaan ​​uit: een krachtige stem en frequente spreken - weet hoe belangrijk het is om de stembanden te behouden. Een mogelijkheid is het gebruik van voice olie. Hier vindt u wat begeleiding vinden op:

  • Vocal olie bevat hoogwaardige essentiële oliën, het rustgevende effect op uw stem en alle delen van het lichaam die betrokken zijn bij het praten of zingen. Besteed aandacht aan de samenstelling van het product en dat de olie afkomstig uit gecontroleerde teelt mogelijk.
  • Als u een vocale olie te kopen met olie uit de volgende planten, zijn u en uw stem goed verzorgd: salie, tijm, munt, venkel, eucalyptus, lavendel en kamille. Salie en kamille staan ​​bekend om hun anti-inflammatoire en helende eigenschappen, ontspant venkel, wordt lavendel kalmeren, Mint verfrist en doodt bacteriën, evenals tijm, waarvan olie Naast slijm acts vloeibaar, en eucalyptus in staat uw vermogen om te ademen en kalmeert de slijmvliezen.
  • Vocal olie kunt u het meest gemakkelijk door de aankoop van het als een spray die is gespoten in de keel toegepast. Er kan direct geven zijn waardevolle ingrediënten ontvouwen, ervan uitgaande dat je dan onmiddellijk nemen noch eten noch drinken.
  • Naast de gunstige effecten van verstandig bovenstaande geeft vocale olie u een frisse adem, waarin je het vertrouwen in de omgang met collega's geeft.

Besteed aandacht aan je stem

De volgende factoren, kunt u zich ervan bewust in een vroeg stadium om iets voor uw stem te doen; onder onzekerheid, moet u een arts te zien. Je moet altijd doen als je klachten aanhouden gedurende meer dan drie dagen consequent. Zodat u kunt voorkomen dat je stembanden blijvend schade nemen.

  • Vermijd, indien mogelijk, rokerig en oververhitte kamers, aangezien beide zijn nadelig effect op de slijmvliezen. Als u dergelijke situatie kan voorkomen, helpt het gebruik van een vocale olie.
  • Zodra je je realiseert dat je stem is hees of krassen op je nek of zelfs pijnlijk, is voorzichtigheid geboden. Vooral zanger moet nu meteen iets te doen. Nogmaals, de helende eigenschappen van de vocale olie helpen om de schade te beperken.
  • Van belang in de bovengenoemde klachten - en algemeen de stem in een goede stemming houden - u voldoende vocht nemen. Daarnaast kunnen kruidenthee, koolzuurhoudend water of essentiële oliën met snoepjes ondersteunend te zijn als je geen vocale olie moet hebben bij de hand.
  • U krijgt vocale olie incidenteel in de apotheek of via postorder.

Tags: stem, Beroep, spreker, stembanden, zanger

Gerelateerde Artikelen aan Met behulp van vocale olie - zodat u uw stembanden te behouden

Tags

© 2021 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden