May 30

Adobe Photoshop draait op vele versies van Windows en OS is ook beschikbaar voor de Apple Macintosh. Aangezien een Macintosh toetsenbord in bepaalde belangrijke opzichten verschillend van een normaal Windows toetsenbord, het gebruik van Photoshop is iets anders. De Option toets op de Mac zogenaamde speciale selectietoets, die nodig is voor verschillende functies van Adobe Photoshop.


Met behulp van Photoshop selectie knop - zodat het mogelijk is


De sleutel wijzerplaat is voor Photoshop belangrijke © Silke Kaiser / PixelioAdobe Photoshop op de Macintosh OS

  • Er zijn grote verschillen tussen de werking van Windows en Macintosh-besturingssysteem Mac OS X. Aangezien de bekende beeldbewerkingssoftware Adobe Photoshop draait op een Apple computer, zijn er enkele belangrijke verschillen, zelfs als de werking van het programma.
  • Wanneer gesproken wordt van de Option-toets in combinatie met Photoshop, zodat zeker wordt bedoeld de Mac-versie van deze software. In Windows, de selectie-knop is iets anders, maar werkt op dezelfde manier.
  • Over de Photoshop-selectie knop kunt u selecteren of markeren specifieke gebieden van het beeld en dan vervolgens verder verwerken. Neemt meestal op een Windows-toetsenbord ofwel de ALT of de CTRL-toets deze functie.
  • Als je voorheen alleen hebben gewerkt met de Windows-versie van Adobe Photoshop, moet u natuurlijk het eerste ding om iets te gaan met de Mac-operatie te schakelen.

Om de Option-toets in Photoshop gebruiken

  1. Start Adobe Photoshop op uw Apple Mac-computer en open een afbeelding of een afbeelding die u wilt bewerken. De Option-toets is te vinden op uw Apple-toetsenbord tussen het commando en de CTRL-toets.
  2. Als u een Apple MacBook, dus er is maar één keuze toets op het toetsenbord, een Apple desktop computer bent u meestal twee keuzeknoppen beschikbaar.
  3. U heeft de mogelijkheid knop en nu kun je combineren met andere sleutels in de begeleiding van Adobe Photoshop, zal u een gedetailleerde lijst van alle beschikbare sneltoetsen te vinden.
  4. Een andere manier om de Option-toets te gebruiken is dat de knop ingedrukt houdt. Dus u kunt markeren in Photoshop, bijvoorbeeld meerdere objecten met uw muis.

De naam selectie sleutel is alleen geldig voor een Macintosh-toetsenbord. U kunt beter herinneren deze sleutel en haar positie als u aandacht besteden aan de speciale symbool dat ligt op de knop wijzerplaat. Deze twee lijnen, hetgeen een rechte lijn en de andere is getand. Als je op het internet zoeken naar sneltoetsen voor Adobe Photoshop en neem het op de naam kiezen sleutel, zodat u, als u de software te gebruiken onder Windows, in plaats herinneren de ALT-toets.

Tags: software, toetsenbord, Apple, Mac OS, Adobe Photoshop

Gerelateerde Artikelen aan Met behulp van Photoshop selectie knop - zodat het mogelijk is

Tags

© 2021 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden