June 1

Om te verwijderen moet men grote motivatie meestal. Dit kan worden versterkt door bepaalde streken - bijvoorbeeld door een zelfgemaakte meetlint te snijden.


Meetlint voor het snijden - zodat je jezelf te motiveren in het verliezen van gewicht


Een eenvoudige meetlint kan verhogen motivatie.Wat je nodig hebt:

 • Tape Measure
 • Pin
 • Schaar
 • transparante tape

Bereid de speciale band voor het verliezen van gewicht

 1. Verkrijgen eerst een commercieel verkrijgbare tape cutter. Dit kan gevonden worden in vele drogisterijen en supermarkten, evenals in speciaalzaken voor het naaien en het afstemmen behoeften.
 2. Dan kleden het lichaamsdeel waaraan u wilt een gewichtsverlies (bijvoorbeeld uw buik of heup) te maken.
 3. Zet nu de band eenmaal rond het overeenkomstige deel van het lichaam rond, zodat het zit strak, maar niet snijdt.
 4. Op het punt waar de tape komt terug naar het begin, kunt u eerst met een pen en dan knippen met een schaar.
 5. In de handen houdt nu de huidige niveaus van het desbetreffende deel van het lichaam dat moet worden te verminderen in de volgende periode.

Hoe verder te gaan bij het snijden

 1. Maak je klaar om gerichte sport te krijgen en eet een gezonde voeding en evenwichtig in om gewicht te verliezen, zodat uw tape kan ook worden gebruikt.
 2. Meet per week of per twee weken in het desbetreffende lichaamsdeel te zien of dit het aantal pagina's is geweest. Wanneer dit gebeurt, wordt de tape overlapt aan de uiteinden.
 3. In dit geval, kunt u nu snijd de overlappende stukken die te veel op de tape met een schaar.
 4. De cut eindigt, u kunt combineren met transparante tape weer, om zo te bepalen hoeveel ruimte je al hebt verloren. Op deze manier kunt u met eigen ogen zien hoe uw lichaam langzaam maar zeker Omtrek smelten. Dit kan je motivatie enorm stimuleren.

Daarnaast kunt u een tabel zelfs uit te voeren: Hier een lijst van u onder de desbetreffende datum, is hoeveel uw huidige bedrag van het betreffende deel van het lichaam en hoe groot is het verschil met de vorige Fairs.

De inhoud van de pagina's van www.helpster.de werd gemaakt met grote zorg naar beste weten en geloof. Voor de juistheid en volledigheid, kan geen garantie worden gegeven. Om deze reden geen aansprakelijkheid voor eventuele schade in verband met het gebruik van de aangeboden informatie wordt uitgesloten. Informatie en artikelen kunnen worden beschouwd als een vervanging van professioneel advies en / of behandeling door een gekwalificeerde arts in ieder geval. De inhoud van www.helpster.de kan niet en mag niet worden gebruikt voor zelf diagnose of behandeling te beginnen.

Tags: Gezondheid, Dieet, gewicht, Wellness, tape, knippen verliezen

Gerelateerde Artikelen aan Meetlint voor het snijden - zodat je jezelf te motiveren in het verliezen van gewicht

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden