May 30

In Duitsland, zwaar gehandicapte mensen hebben bijzondere bescherming tegen ontslag en ook de potentiële werkgever een financiële prikkel, bijvoorbeeld loonsubsidies. Maar wat betekent een zekere mate van handicap van 30 en hoe werkt het als een gelijke met een ernstige handicap?


Mate van handicap 30 - Hoe succesvol toe te passen Equality


Mensen met een handicap worden ondersteund in het beroepsleven.Mate van handicap 30 en ernstige handicap - de wenselijkheid van gelijkheid

  • Voordelen in het beroepsleven u alleen als je ernstig worden uitgeschakeld. Als ernstig gehandicapte u van toepassing zijn, maar slechts van een zekere mate van arbeidsongeschiktheid van 50. De afkorting voor gdb. GdB 30 vertegenwoordigt dus een zekere mate van arbeidsongeschiktheid van 30, hoewel het u fiscale voordelen kan brengen, maar u de voordelen van de arbeidsmarkt ontzegd. Er is gelijkheid.
  • Als je wordt behandeld als een schwerbehindertem mensen, heb je dezelfde voordelen, omdat zij ernstige handicap in Duitsland. Dit omvat vooral de bijzondere bescherming tegen ontslag, de zorg van gespecialiseerde technische diensten en ondersteuning voor de werkgever, die wordt beschouwd als een stimulans om ook aanpassen met een handicap.
  • Met een graad van handicap van 30, maar je krijgt niet alle voordelen. Ontvangt u geen extra verlof, geen gratis vervoer en geen speciale ouderdomspensioen. Maar dat is niet het doel van gendergelijkheid. De belangrijkste reden is om u te helpen om de toegang tot de arbeidsmarkt te vergemakkelijken en te profiteren van de speciale bescherming tegen ontslag.

Hoe toe te passen voor de gelijkheid

  • In principe moet je op zijn minst een zekere mate van handicap van 30% hebben om toe te passen voor een gelijke status met een ernstige handicap kan. In tegenstelling tot de mate van invaliditeit, is deze gelijkwaardigheid niet aangevraagd bij het kantoor van de sociale zekerheid, maar direct aan het uitzendbureau.
  • Een speciaal formulier dat u niet hoeft te voldoen. U kunt het uitzendbureau te informeren met een persoonlijke brief, maar het is ook voldoende als u een e-mail schrijven of bellen met het uitzendbureau.
  • Belangrijk voor uw aanvraag is de redenering. Bijgevolg, geen verzoek succesvol is, moet u de gewenste gelijkheid rechtvaardigen. Goede redenen zijn, bijvoorbeeld, herhaalde afwezigheden wegens uw handicap, verminderde veerkracht, die het gevolg is van uw handicap, hulp van andere medewerkers en dergelijke nodig.
  • De aanvraag zal worden vastgesteld in overleg met specialisten. Belangrijk voor u: Als uw aanvraag wordt toegekend, zodat de gelijkheid moet de dag waarop u deze hebt toegepast. De bescherming tegen ontslag aanvallen, maar alleen als je krijgt de vroegste bericht 3 weken na de aanvraagprocedure.

De inhoud van de pagina's van www.helpster.de werd gemaakt met grote zorg naar beste weten en geloof. Voor de juistheid en volledigheid, kan geen garantie worden gegeven. Om deze reden geen aansprakelijkheid voor eventuele schade in verband met het gebruik van de aangeboden informatie wordt uitgesloten. Informatie en artikelen kunnen worden beschouwd als een vervanging van professioneel advies en / of behandeling door een gekwalificeerde arts in ieder geval. De inhoud van www.helpster.de kan niet en mag niet worden gebruikt voor zelf diagnose of behandeling te beginnen.

Tags:

Gerelateerde Artikelen aan Mate van handicap 30 - Hoe succesvol toe te passen Equality

Tags

© 2021 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden