May 30

Een mannelijk lid is een van de externe genitaliën van een mens. Het lid is van toepassing in een gezonde man van de verschillende functies en is niet alleen beschikbaar voor de voortplanting, omdat de urine wordt gedaan door het lid.


Mannelijk lid - Feature


De penis is een externe geslachtsorganen.Algemene informatie over het lid van de man

Het mannelijk orgaan wordt ook wel penis en het scrotum met de externe seksuele orgaan van een mens. Ontwikkeling Technisch het mannelijk lid van de clitoris van een vrouw.

  • Een mannelijk onderdeel begint anatomisch aan de penis, die is gelegen op het bekken van de mens. Hier over de penis met banden en spieren aan het lichaam is bevestigd. Daarna volgt de penis schacht, die in de penis gaat eind. De glans is zeer gevoelig en wordt beschermd door de natuur van de voorhuid, die echter kan worden verwijderd door besnijdenis.
  • In mannelijke genitaliën er drie corpora cavernosa vulbaar seksuele opwinding zodat de penis stijf en kan plaatsvinden ejaculatie innemen.
  • In de penis, plasbuis, waardoor een man urine passeert kan uitscheiden. De bloedtoevoer van het orgaan door grote en kleine vaten. Aangezien de penis alleen omgeven door een dunne huidlaag op het oppervlak van sommige vaten kunnen worden geïdentificeerd.
  • De grootte en lengte, alsmede de diameters verschillend zijn bij iedere man en niets over de functies van het lid uit te zeggen.

Functies uitgevoerd door een mannelijk lid

  • Een mannelijk onderdeel vervult twee belangrijke functies van het menselijk lichaam. De urine-excretie en voortplanting.
  • Via de penis het zaad van een mens kan ontsnappen naar de weergave van het lichaam. De kiem heeft eicel van een vrouw zodat een nieuwe persoon ontstaan ​​derhalve voortplanting alleen mogelijk met de tegenstander, de vrouw mogelijk. Maar de zaadproductie en zaad routing is een zeer belangrijke functie van de mens, want zonder deze functie de man zou kunnen voortplanten.
  • De urineproductie ongeveer vitale functie van de ledematen, maar dit kan ook worden gedaan zonder de penis, wanneer een defect here aanwezig dient te zijn. De urine verlaat het lichaam in een gezonde mens door de urethra, die door de penis loopt. Zoals het lichaam uitscheiden in de urine. Indien deze er echter een storing, kan de urine rechtstreeks uit de blaas via een katheter.

De inhoud van de pagina's van www.helpster.de werd gemaakt met grote zorg naar beste weten en geloof. Voor de juistheid en volledigheid, kan geen garantie worden gegeven. Om deze reden geen aansprakelijkheid voor eventuele schade in verband met het gebruik van de aangeboden informatie wordt uitgesloten. Informatie en artikelen kunnen worden beschouwd als een vervanging van professioneel advies en / of behandeling door een gekwalificeerde arts in ieder geval. De inhoud van www.helpster.de kan niet en mag niet worden gebruikt voor zelf diagnose of behandeling te beginnen.

Tags:

Gerelateerde Artikelen aan Mannelijk lid - Feature

Tags

© 2023 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden