June 1

Nagels die gloeien in zwart licht, zijn een geweldige blikvanger op feestjes. Maar wat is er in de toepassing van de speciale nagellak Manhattan Fluo waargenomen?


Manhattan Fluo Breng nagellak goed - hoe het werkt


Rode dag, helder in de nacht club - met Manhattan Fluo nagellak doet dat.Wat je nodig hebt:

 • Fluo nagellak
 • Kleurloos Unterlack
 • Nagellak verwijderaar

Manhattan Fluo nagellak en Halloween

 • The Manhattan Fluo nagellak ziet eruit als een normale verf in daglicht. Verkrijgbaar in diverse kleuren, kan het alleen herkennen onder zwart lichtbronnen zijn geheim: Hij steekt. Hij is een van de zogenaamde UV coatings en cosmetica.
 • Naast deze bijzondere Fluo nagellak er verven die oplichten onder zwart licht onbedoeld. Nagellak, die helder en kleurloos lijkt, maar de nagels is om visueel te verlichten, is een van hen. Ook gel nagels.
 • Sommige Halloween verf en make-varianten zijn op feestjes voor stralende eye-catcher.
 • Zelfs zonder zwart licht komen van lichtende nachtwolken Glitterpowder die heffing in het zonlicht, en laat de opgeslagen energie in het donker gekleurde lichten weer.

Breng UV coatings correct - hoe het werkt

 1. Bereid uw nagels voor zoals gewoonlijk voor het aanbrengen van de nagellak Manhattan Fluo.
 2. Reinig je nagels, zodat er geen verfresten, huid vet, stof of olie op het is - net als de verf kan houden gelijkmatig en correct en niet gefragmenteerd na slechts een korte tijd weer. Om ervoor te zorgen dat de nagels zijn vrij van dergelijke resten, moet je ze inwrijven met nagellak remover.
 3. Het schilderen van uw nagels eerst met een kleurloze beschermende grondlaag. Wees er zeker niet om een ​​wit of verhelderende vernis gebruiken voor dit doel, omdat dit kan invloed hebben op de gloed van Manhattan Fluo nagellak negatief.
 4. Laat het de eerste laag te drogen.
 5. Nu gelden de gloeiende verf gelijkmatig. Breng een eerste laag, laat het drogen en zet een tweede laag op. De dubbele inkten je nagels zullen handelen gelijkmatig geschilderd in zwart licht.
 6. Gebruik niet meer dan coatings, die ook een fraude of gloeien effect.

Tags: Schoonheid, nagellak, manicure, fluorescent

Gerelateerde Artikelen aan Manhattan Fluo Breng nagellak goed - hoe het werkt

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden