June 1

De piraat kostuum hoort bij zowel kinderen als volwassenen aan de klassiekers onder de carnaval vermommingen - en niet alleen omdat "Pirates of the Caribbean". Dit artikel helpt u met een aantal make-up tips voor een perfecte piraat look.


Make-up tips voor een piraat - creatieve ideeën


Om te slagen in de piraat look.Wat je nodig hebt:

 • Carnaval make-up in zwart en bruin
 • Dunne borstel
 • Powder Brush
 • Kajalstift
 • Oogschaduw
 • Haarband
 • Face Cream

Veel kinderen willen Carnival een piraat aan boord van de volgende carnavalsfeest en om angst en terreur daar verspreiden. Echter, bij volwassenen de piraat kostuum "Pirates of the Caribbean" films en Johnny Depp is erg in de mode te komen, omdat de. Dit artikel ziet u een keer make-up tips voor een "klassieke" piraat look met ooglapje en een meer moderne versie met veel eyeliner.

Make-up tips voor kleine piraten

 1. Gebruik eerst een haarband om het haar te voorkomen dat steken in de make-up of bemoeien.
 2. Crèmes je gezicht een boete. Vooral carnaval make-up heeft de neiging om gezichtshuid droog. Bovendien kan de make-up later verwijderd beter als het gezicht voor werd afgeroomd.
 3. Als u wilt, kunt u prime het gezicht in een lichte schaduw van bruin. Dit geeft de piraten een verweerde teint. Bij jonge kinderen, kunt u deze stap overslaan, de make-up tips, omdat ze vaak het gevoel van de make-up te zijn onaangenaam.
 4. Bevochtig een grote poeder borstel met water en neem dan zo bruin of zwart make-up verf. Nu schar met de borstel op een bona fide Piraat 5-dagen baard.
 5. Met een dunne borstel en een heleboel zwarte verf en schilder dan de ooglap. Kunt u eerst één regel toevoegen van een kant van het voorhoofd naar het oor van de andere zijde. Dan verf een soort halve cirkel die volledig een oog omringt. Nu kleur van de inhoud van deze halve cirkel geheel zwart. Vergeet niet het bovenste ooglid van het oog.
 6. Tot slot kunt u, als u wilt, zijn gezicht nog steeds leiden tot een aantal littekens. Je verf op de dunne borstel.

De moderne piraten

 1. Nogmaals, gebruik een haarband om je haar te houden van je gezicht.
 2. Priming het gezicht eerst in een lichte schaduw van bruin. Ze zijn mogelijk gelooid - net na Caribisch - kijken.
 3. Een van drie tot vijf dagen baard is niet schadelijk voor de piraat look en maakt je gezicht er nog authentiek. Deze schar op met een grote poeder borstel en een geschikt om uw haarkleur of pruik kleur. Door stippen creëerde een structuur die doet denken aan echte whiskers.
 4. Cirkel de bovenste en onderste wimperlijn met eyeliner overvloedig. Overdrijf een beetje stil - wat echte piraat lipstick al sober. Klein foutje of besmeurd eyeliner zien er net echt.
 5. Na de make-up tips werkte zo ver, kunt u nu overgaan tot de afwerking en, bijvoorbeeld, verf op donkere kringen of littekens. Een made-violet, die ziet er na gewone piraten te bestrijden is natuurlijk niet verkeerd. Met deze beste oogschaduw in bruin, paars en zwart.

Veel Plezier!

Tags: Leisure, make-up, make-up tips, piraat, piraat kostuum

Gerelateerde Artikelen aan Make-up tips voor een piraat - creatieve ideeën

Tags

© 2022 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden