May 31

Clowns zijn grappig en stralen vitaliteit. Ze zijn dan ook erg populair bij kinderen. Met de juiste make-up tips en u kunt uw kleine schat te transformeren in een clown.


Make-up tips voor een Clown


Clowns zijn populair bij alle kinderen en kunnen zeer eenvoudig opnieuw aanbrengen zijn.Wat je nodig hebt:

 • witte theater make-up
 • Make-up sticks of beter makeup vloeistof (die kan worden aangebracht met een kwast)
 • Make-up spons
 • Borstel
 • of:
 • Hautmalfarbe

De juiste make-up tips zijn perfect voor clown met name belangrijk als het is om te kijken grappig en moeten bijzondere eigenschappen hebben. In de volgende gids leert u wat, behalve een rode neus behoort tot een perfect geschilderde clown.

Deze make-up tips uw clown gezicht is perfect

 1. Priming met een vochtige spons make-up en de vloeistof, witte make-up je hele gezicht om de haargrens en je nek. Als u liever het podium make-up te gebruiken, moet u een vette crème voordat priming en kan deze verplaatsen. Aldus kan de verf later gemakkelijker verwijderd.
 2. Schilder met een borstel of een zwarte make-up potlood om je mond de contour van een andere mond te maken, moet zo groot zijn dat het voldoende is bijna tot je kin en de zijkanten tot aan de wangen, omdat de clowns hebben altijd een grote lach. Deze mond verf maakte vervolgens in het rood. Dit is de meest karakteristieke van alle make-up tips voor een succesvolle clown en mag in geen geval.
 3. Omdat de neus van een clown is ook typisch, verf op hen eerst een zwarte omtrek in de vorm van een cirkel en dit uiteindelijk rotten uit.
 4. De make-up tips voor de ogen van een clown u kunt houden in principe, als u wilt. Voor kleur en vorm, niets binding. Een mogelijkheid zou zijn bijvoorbeeld dat u verf onder elk oog een zwarte driehoek met de top naar beneden en naar het bovenste ooglid, net boven de wimperlijn tot ongeveer de wenkbrauwen te schilderen een halve cirkel die je kunt bedenken in blauw en roze of geel en groen , Nogmaals, moet u de formulieren met zwarte omringen zodat een uniform rouged clown ontstaat.

Voor het gezicht, niet alleen make-up nodig is

 • Wat denk je van een grappige glazen met patroon of een vogel in het frame? Of kopen of sleutelen zelf maar gewoon een enorme rode neus of een reusachtige vlieg. U zal zeker komen met iets creatiefs.
 • Je zou ook een leuke en fancy pruik of een speciaal hoofddeksel dat past bij uw clown gezicht. Suggesties kunt u zeer goed op het internet. Kijk maar naar iets rond en laat je creativiteit de vrije loop.

Andere auteur: Sina Hofmann

Tags: Vrije tijd, carnaval, make-up, make-up tips, clown

Gerelateerde Artikelen aan Make-up tips voor een Clown

Tags

© 2022 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden