May 30

Om make-up oogschaduw of lippenstift in de juiste kleur om rode kleren te vinden, het heeft veel tact. Dus mooie rode kleur is als u dit wilt combineren stijlvolle en smaakvol, moet de tint zo nauwkeurig mogelijk overeenkomen, omdat alleen dan de kleur rood bereikte een bepaald iets - een vleugje glamour en erotiek.


Make-up - hoe kun je tot rode kleren


Deze vrouw is het dragen van de perfecte make-up voor rode outfit.Als u besluit om rode kleren, dan is de make-up moet worden op passende wijze gekozen. Hoe diep je maar in dit geval gaan in de trukendoos moet geval dienovereenkomstig vastgesteld. Rode kleding is toch iets opvallend en dus meer durf en extravagant. Bijgevolg moet de make-up nogal discreet op de achtergrond blijven. Natuurlijk, als je graag alleen van toepassing als uw kleding, terwijl lippenstift, de exacte rood, stel je je blik in en vul deze scène.

Sleutels tot succes subtiele dagelijks make-up om rode kleren

  • In het dagelijks leven, zou het een beetje meer discreet, in de regel zijn. Het zegt minder is meer. Gebruik geen een opvallende make-up en zet slechts een paar accenten. Benadruk ofwel de ogen of lippen.
  • Als u wilt uw ogen te benadrukken, alles wat je nodig hebt is een Lidstriches en wat mascara. Extra oogschaduw moet ofwel worden weggelaten of gekozen op een licht naakt schaduw.
  • Als voor de lipstick, moet dit de rode tint van de kleding zo nauwkeurig mogelijk te raken. Dit geldt vooral als je het dragen van een rode top en een rode jas. Als u niet zeker bent, hier ingestelde voorkeur natuurlijkheid en selecteert u alleen een kleurloze Gloss.

Feestelijke make-up voor rode outfit

  • Voor feestelijke gelegenheden, kan het goed bekend, rustig een beetje langer. Maar nogmaals, een beetje tact nodig is. Reeds de aankoop van schoonheidsproducten moet verstandig worden gedaan.
  • Idealiter je de outfit naar de makeups kopen met gemakkelijk. Juist in de keuze van de lippenstift kan geven is dit enorm behulpzaam. Hoe je veel gemakkelijker de bijpassende rode te vinden en kan meteen zien door simpelweg te stoppen als de lipstick overeenkomt met de outfit.
  • Als eye make-up heb je een beetje meer ruimte. Hier heeft u toegang tot beide grijs, zilveren of gouden tinten. Ja zelfs glanzende of matte tinten kan stijlvol hier worden gecombineerd. Als u kiest voor de oogschaduw tinten rood, dan kun je deze combineren met een donkergrijs of zwart en dromerige Smokey Eyes toveren het. Mascara en eyeliner mag hier niet worden gemist.
  • Met Rouge Je moet echter ook werk een beetje voorzichtiger. Hier is het voldoende, de teint met een bijpassende blozen borstel een beetje.

Deze kleur combinaties die je moet vermijden

  • Als u kiest voor rode kleren, dan is het raadzaam om af te zien van kleuren zoals paars, blauw, roze, groen en oranje tijdens de make-up.
  • Benadrukken afhankelijk van de gelegenheid zowel de ogen of de mond, zowel kan fungeren snel overbelast en te kunstmatig - tenzij uiterlijk gewenst is.

Tags: Schoonheid, make-up, lippenstift

Gerelateerde Artikelen aan Make-up - hoe kun je tot rode kleren

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden