June 1

De Mainau is een magneet voor bezoekers, maar hoe zit het met een avondje uit op het eiland? Kan er zelfs slapen, en zo niet, welke mogelijkheden zijn er dan?


Mainau: Overnight mogelijk?  - Waar kunnen de bezoekers van het eiland overnachten


Mainau: blijf onmogelijk. © Matthias_Lohse / PixelioHet eiland Mainau

De Mainau trekt jaarlijks veel bezoekers. Velen komen uit de omgeving en neem een ​​dagje uit, anderen toch doen am Bodensee vakantie en bezoeken op deze gelegenheid ook het eiland, maar sommige alleen reizen voor zo'n bezoek van verder weg naar.

  • De Mainau is een van Konstanz en kan worden bereikt vanuit de zuidelijke oever via een brug, maar de meeste bezoekers komen per boot naar het beroemde bloemeneiland posten Zweden aristocratische familie Bernadotte.
  • Omdat het klimaat aan het groeien op het eiland planten, meestal alleen te vinden in de mediterrane gebieden, zoals palmbomen. Het paradepaardje van het eiland heet het arboretum met honderden verschillende soorten loof- en naaldbomen. In Palmenaus ook gehouden elk voorjaar in plaats van een orchidee-show. In aanvulling op het eiland een prachtige planten bloemen, die varieert van seizoen tot seizoen. Ronduit tropische invloed op de vlinder huis met verschillende soorten vlinders. In het kasteel, de residentie van Bernadotte, wisselende tentoonstellingen in het middelste gedeelte, ook om te bezoeken de kerk.
  • Veel bezoekers droom is om te verblijven op de Mainau, maar er zijn inderdaad restaurants, maar geen bedden voor de nacht. In de avond hebben alle gasten om de bloem paradijs weer vertrekken.

Waar aanbieding plekken om te verblijven

Echter, niet alle bezoekers over een traject op een dag, omdat het te ver. Wie niet toch blijft hangen langer aan het Bodenmeer, dus een accommodatie voor een nacht of twee nodig hebben. Beschikbaar zijn die, vooral in de volgende grotere steden van de Bodensee, Überlingen en Meersburg.

  • Wilt u de nacht doorbrengen in de dichtstbijzijnde stad van Konstanz, heb je de keuze tussen een relatief dure hotels, en iets goedkoper guesthouses en herbergen. Geschikt voor kleinere portemonnees zijn privé-kamers en campings, vooral als je in ieder geval met de camper of tent onderweg. In Konstanz er vijf beschikbaar, waaronder de camping Litzelstetten-Mainau, van waaruit u kunt het eiland in ongeveer twintig minuten te bereiken over de brug te voet. Tenminste op een aantal van de campings zijn beschikbaar en caravans. Een goed alternatief, vooral voor jongeren en gezinnen, is het prachtig gerenoveerde jeugd Konstanz in de voormalige watertoren huis bistro, een speeltuin en een grasveld, een wasmachine en een kinderbedje en kinderstoel, indien nodig. Het merendeel van de kamers zijn vier-bed kamers met douche en toilet.
  • Ook in Überlingen Je hebt de keuze uit hotels, hostels, pensions, appartementen en eigen kamers. Er zijn ook vier campings, waaronder de kleine geschikt voor gezinnen Camping Nell in Nussdorf, dat district Überlingen, waar de schrijver Martin Walser woont. Met de Martin Buber Hostel biedt tevens ook Überlingen ander alternatief, vooral voor gezinnen. Vanaf Überlingen kunt u in ongeveer 35 minuten per boot naar Mainau, van Nussdorf, is het ongeveer 25 minuten.
  • Meersburg biedt eindelijk de gebruikelijke plaatsen om te verblijven en de enige in 2012 nieuw geopende JUFA Youth & Family Guesthouse, van waaruit u kunt het meer te voet te bereiken binnen enkele minuten en kan gaan van de haven naar het schip op de Mainau. Zoals dat hoort bij Meersburg, waar woonde Annette von Droste-Hülshoff, hoorde het pension heeft zelfs een literair café.

Blijf op het eiland kun je niet, dan, maar rond het eiland heb je veel mogelijkheden in diverse prijsklassen.

Tags: Reizen, eiland, accommodatie, Bodenmeer

Gerelateerde Artikelen aan Mainau: Overnight mogelijk? - Waar kunnen de bezoekers van het eiland overnachten

Tags

© 2021 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden