May 30

Welke gebruiksvoorwerpen zonder verlies in de magnetron kan worden gebruikt? Die vraag werd herhaaldelijk verhoogd en kan - helaas - niet te worden beantwoord in het algemeen. Maar er is bewijs.


Magnetron gerechten - zodat u de juiste keuze tussen porselein, keramiek en kunststoffen


Niet ooit speciale magnetron gerechten nodig.Magnetron gerechten - zodat u de juiste beslissing te nemen

  • Allereerst metalen pannen of schotels met metalen onderdelen moet je nooit gebruiken in de magnetron. De metalen onderdelen zijn zeer heet door absorptie van microgolfstraling. Bovendien kunnen er flashovers in de magnetron. Ook platen of glaswerk met metaal of goud marge zijn niet geschikt. De metalen ornamenten smelten in de magnetron.
  • Of u nu kiest als magnetron gerechten voor porselein, keramiek of kunststof, op maakt eerst niet uit. In al deze materialen zijn er artikelen, die geschikt is voor gebruik in de magnetron of niet toegestaan ​​in de magnetron.
  • Geeft informatie bij de aankoop van het etiket op de speciale magnetron gerechten. Dus als je wilt speciale gerechten kopen voor de magnetron, moet u op de award "microwaveable" achtste. Anders kunt u kiezen uit porselein, keramiek of plastic om persoonlijke voorkeur.
  • Bovendien moet u vaak geen speciale magnetron gerechten, omdat veel gerechten gemaakt van porselein, keramiek en kunststof zijn geschikt voor de magnetron, ook als dit is niet speciaal aangegeven. En in veel delen waarvan één reeds kan worden inderdaad niet meer bepalen.
  • Voor het kopen nieuwe microgolfschotels korte tijd laten voor de duidelijkheid verzekert: Vul de schotels deel over de helft met (warm) water en verwarm alles voor een korte tijd (30 seconden, bijvoorbeeld, afhankelijk van de grootte van het vaartuig) in de magnetron. Wanneer de gordel deel erg heet het water maar heel weinig, dit geen geschikt magnetron gerechten. Zelfs als het schip niet breekt, je verspilt veel energie in het verwarmen van het oppervlak.
  • Veel gerechten zijn gemaakt van plastic microwaveable. Je moet echter wel rekening houden met meer zacht plastic, zodat de schepen en ook de cover warp wanneer verwarmd.
  • Een woord over Glaswerk: Fijne wijn en champagne glazen mag natuurlijk niet in de magnetron. Echter, veel gerechten worden blootgesteld (voor drankjes) uit dikker glas aarzeling van microgolfstraling (voor salade, bijvoorbeeld) of container.

Tags: glas, Huishoudelijke apparaten, magnetron microwaveable

Gerelateerde Artikelen aan Magnetron gerechten - zodat u de juiste keuze tussen porselein, keramiek en kunststoffen

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden