May 30

Kleine wormen in het tapijt zijn meestal larven van motten die er hebben gevestigd. Deze zijn walgelijk, maar niet gevaarlijk, en vrij gemakkelijk te verwijderen.


Maden in het tapijt - dus verwijder de kleine kamergenoot


Zij zijn de moeders van de maden.Wat je nodig hebt:

 • Stofzuiger
 • Carpet Cleaners
 • Potjes en blikjes
 • Insecticide in uitzonderlijke gevallen

Hoe de maden herkennen

Er zijn twee aanwijzingen van mogelijke maden in het tapijt in het appartement:

 • Als u ontdekt kleine witte wormen, terwijl stofzuigen of vegen, die aan de ene kant hebben een zwarte stip en bewegen als een rups, je zeker hebben maden in het tapijt. Dat zijn de families van de kleding, meel of Indiase maaltijd mot, zeldzame kevers maar bijna nooit de larven van vliegen, omdat ze zitten op vlees.
 • Vliegende Nachtvlinders, kleine zwarte insecten op de muur, stel dat je de ouders in het huis. In gevaar zijn natuurlijke vezels, vooral wol, en bijna elke zetmeelrijke voedingsmiddelen. Er worden de eieren gelegd, ze uitkomen en eet zo weinig maden alles wat ze kunnen vinden.

Als u kinderen of huisdieren, kunnen de maden leven in het tapijt en de kruimels die zijn verspreid over het appartement, zodat de maden komen niet uit de kleren mot en eet het tapijt zelf. Kattenvoer of koekkruimels proeven van de bugs ook.

Om de larven uit het tapijt te verwijderen

 • Grondige stofzuigen weg de maden, de eieren en ook de bron van voedsel zoals etensresten uit het tapijt. Maar dat kan alleen de eerste stap zijn, want je moet om zich te ontdoen van alle eieren en de ouders.
 • Nat reinigen van het tapijt vloerbedekking schuim of beter gebruik van de sproei-extractie werkwijze bruikbaar in ieder geval. Dit doodt de larven uit eieren en triggers en poppen uit het tapijt, omdat ze vaak vasthouden heel stevig aan de vezels. Tapijten moeten ontdoen of bevriezen als de borst is groot genoeg en je wilt niet weg te gooien het tapijt.
 • Een besproeien het tapijt met gif gebruikt net iets wanneer dit enige tijd in het tapijt kan blijven, omdat noch pop of eieren worden vernietigd door deze. Kinderen en huisdieren zijn ook het risico van de giftige behandeling, na te denken over de vraag of je wilt deze actie elke dag en elke 14 dagen nat schoon te maken of aan de ouders (motten, kevers) verdrijven nemen, of liever zuigen.

Dit helpt op lange termijn tegen maden in tapijten

De aantasting van het tapijt met maden heeft niets te maken met onzindelijkheid. Motten en hun eieren kunnen soms zelfs vers voedsel in het huis.

 1. Hebben een grondige schoonmaak, blader alles in het appartement voor voedselbronnen. Vergeten cornflakes pakketten, een koekje achter de plank van de kwekerij, chips onder de bank - er zijn vele manieren, waarvan de mot kan voeden. Alles heeft te gaan.
 2. Opruimen ze kasten helemaal leeg, deze borstel van warme en gewoon toegeven voedingsmiddelen die worden gegarandeerd niet besmet.
 3. Doe alles weer gewoon in blikken of potten, omdat de nachtvlinders komen niet uit en kan niet reproduceren. Indien een voedingsmiddel zijn besmet, worden de dieren dan toch onder het glas of het blik en kan de woning niet in. Gooi alles samen of open ze alleen buiten in de prullenbak!
 4. Bewaar grotere voorraden droogvoer nooit in het appartement, pak kleine hoeveelheden in glazen potten of blikken die strak sluiten.
 5. Het kopen van vangplaten tegen kleding en voedsel motten hebben deze verschillende lokstoffen. U kunt ook bepalen welke mot verantwoordelijk is voor de maden in het tapijt met u. Voor kleren mot besmetting een extra controle van de kast is te wijten.

Dit alles is een beetje duur, maar een grondige reiniging van het appartement maakt niet uit, zelfs als u geen maden in het tapijt. De meeste maatregelen zijn altijd populair, als u motten en kevers, die meestal lang voordat de maden leven in het tapijt, de zaak te merken.

Tags:

Gerelateerde Artikelen aan Maden in het tapijt - dus verwijder de kleine kamergenoot

Tags

© 2023 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden