May 30

U wilt twee kleine kamers aan te sluiten op een grotere kamer met een muur opening met elkaar? Een directe overgang tussen twee kamers zullen uw huis te geven een geheel nieuwe ontwerp mogelijkheden. Leer wat je moet overwegen wanneer je een muur opening zelf te maken.


Maak wall opening zelf - dus ga je gang


Een onderbreking werkt.Wat je nodig hebt:

 • Omverwerping
 • Sledgehammer
 • Boorhamer
 • Bouw afvalcontainer
 • Mortel
 • Gips edge

Werk waarin de muren van het huis zijn betrokken, altijd planning en zorgvuldige uitvoering vereisen.

De planning en voorbereiding van de muur doorbraak

 • Begin uw planning, zodat het karakter van de muur op bepaalde. Maak een muur opening zelf, het gaat om je werk zeer belangrijk of het een dragende muur of een teruggetrokken partitie. Het is ook belangrijk hoe dik de wand en wat de breedte doorbraak moeten hebben.
 • Het is dat ook de vangst van de resterende wand blijft weer op de passage van een val is hoe breder de wandopening, hoe belangrijker. U kunt dit doen door het gieten van het van een geschikte betonnen latei zelf. De makkelijkste manier om een ​​stalen latei, die kan worden besteld met een metalen handel in de juiste lengte te installeren.
 • Als u niet zeker bent over de aard van de wand niet zeker en willen weer later zonder misselijk te voelen onder de muur opening te laten een bouwkundig ingenieur aan de nodige berekeningen voor uw muur opening te maken. Dus je weet hoe de val moet worden opgericht en hoe breed moet de zijdelingse steunen voor de val zijn.
 • Plan voor de muur opening voldoende werktijd en vragen helpers op die dagen om wat tijd voor je hebben als je gebruik maakt van de stalen balken. Alleen zul je niet slagen. Rent. Krachtige apparatuur, zoals een klopboor en een voldoende groot container voor bouwafval

Maak werk van de muur opening zelf

Je hoeft niet beginnen met deze af te breken onmiddellijk de hele muur van de muur opening.

 1. Eerst wordt de wand op de punten worden geslepen, waarbij het nieuwe valt worden gebruikt. Je werkt zodat een brede sleuf wordt gemaakt in de muur.
 2. De betrokken moet je open ruimtes of in ieder geval betrekking op alle objecten in goed met folie voor de eerste sloopwerkzaamheden terrein.
 3. Til met uw helpers de stalen balken in de sleuf en pas met mortel een mogelijke straight en stevig. Voordat je knock-out van de rest van de muur onder de val, wacht een paar dagen voor de val is ook vast.
 4. Breek onder de val van de muur. Houd in gedachten dat de berekende door een bouwkundig ingenieur steunoppervlakken blijven aan de zijkanten.
 5. Alles wat daar tussen wat je nu moet verwijderen. Ook ben zeker om zo recht te werken aan de zijkanten mogelijk. Om later bespaart u balans werk.
 6. Verwijder vervolgens het puin en het reinigen van de muren na.
 7. De muur opening, kunt u nu ook voor gips en je maakt het jezelf makkelijk en plaats een frame. Echter, deze frames zijn op maat gemaakt en duur.
 8. Als u besluit om gips de muur doorbraak zelf applicatie, nu zet een aan de randen nalichnikov voor een stabiele rand.

Het nemen van een muur opening zich al vereist technische ervaring en veel kracht, dus even leent zich voor de opdracht aan een gespecialiseerd bedrijf.

Tags: Yourself, renovatie, bouwkundig ingenieur, herfst, muur, muur penetratie

Gerelateerde Artikelen aan Maak wall opening zelf - dus ga je gang

Tags

© 2021 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden