June 1
Maak video's sneller - dus het zal werken op twee manieren
02:38

 • Video kruisen met Windows 7 - Hoe
 • Verwijder geluid van video - hoe het werkt
 • Draaien en opslaan VLC video - dus er in slaagt ...
 • Speel MTS bestand - dus het zal werken
 • Windows Movie Maker: - hoe het werkt AVI Maak
 • FLV samen - dus het zal werken met de bestanden
 • Speel video achteruit met VLC - hoe het werkt
 • Video omgekeerde richting - met de Windows Mo ...
 • Windows Live Movie Maker - Instellen van Slow Motion


Video van Bruno Franke2: 38

Als je een bepaalde video zou te traag zijn, kunt u het tempo achteraf te verhogen. Je hebt twee opties: voor het afspelen of tijdens het afspelen. Welke gratis programma's zijn geschikt voor en hoe je video's dan sneller kan maken, kunt u hier vinden.

Meer video's op het onderwerp

 • 02:00

  Genereer motion - Windows Movie Maker
 • 02:52

  Maak video's spiegel - hoe het werkt
 • 02:00

  VLC player: Switch ondertitels - dus het zal werken


De makkelijkste en snelste manier om een ​​video sneller te maken, werd het gemaakt om de video tijdens het afspelen met verhoogde snelheid laten zien. Voor de gratis Media Player "VLC Media Player" wordt aanbevolen. Als alternatief kunt u de video ook eerder bewerken en installeren van een time-lapse-effect. Voor het bewerken van je hoeft niet een lange tijd nodig hebben, kon alleen maar de re-opslag van de video - afhankelijk van de grootte van het bestand - het nemen van een tijdje. Als een gratis programma dat u kunt gebruiken voor bijvoorbeeld de "Windows Movie Maker".

VLC - kan video sneller spelen

Met VLC Media Player kunt u alle populaire video en audio formaten te spelen - zelfs in de afwezigheid Dateieindung. Bovendien, ze zijn veel filters en functies om uit te kiezen, zodat u een video of muziek afzonderlijk aanpassen. Als u de VLC Player niet moet gebruiken, download dan het programma van de officiële website van Videolan en installeer de software.

 1. Als de VLC Media Player nog niet is geopend, start het programma.
 2. Open vervolgens de video die je wilt om het sneller te maken. Klik gewoon op het menu-item "Media", "Open file". Ga naar de map waar u de desbetreffende video-bestand te vinden. Selecteer de video-bestand en klik op "Open". De video wordt automatisch afgespeeld.
 3. Klik in het menu op "Play" en selecteer de optie "Fast" om de afspeelsnelheid te verhogen. Gebruik toets op uw toetsenbord - Als alternatief kunt u ook de "+" te gebruiken.
 4. Om de snelheid weer te verminderen, kunt u hetzelfde doen: Onder de "Playback" op "trage" of klik op de "-" - toets.

Maak time lapse - Windows Movie Maker

Microsoft biedt de Windows Movie Maker is een gratis video-editing software waarmee je je eigen video's te maken of reeds bestaande kunt video's bewerken. U kunt dit doen een heleboel effecten beschikbaar die u gemakkelijk kunt toevoegen slepen en neerzetten. Als u de Windows Movie Maker niet moet gebruiken, u de software gratis (bijvoorbeeld downloaden chip ) en vervolgens het programma opnieuw te installeren.

 1. Als je niet de Windows Movie Maker zou hebben geopend, u het programma start.
 2. Download de video in kwestie in uw bibliotheek als het niet bestaat. Dit kunt u doen door te klikken op de links boven "Open file". Ga naar de locatie van de video en open vervolgens het bestand door erop te dubbelklikken.
 3. Als de video is in de bibliotheek, selecteert u het en sleept u het naar uw storyboard of de tijdlijn.
 4. Selecteer vervolgens in het menu onder "Tools", selecteer "Effect" en zoek het effect "Speed ​​Up, Double". Klik met de linker muisknop op het effect en sleep deze naar uw video in het storyboard of in uw tijdlijn. U kunt de verandering in het rechterpaneel om een ​​voorbeeld te bekijken.
 5. U kunt ook effect meerdere malen tekenen op de video naar de time-lapse-effect te versterken.
 6. Zodra u de video naar uw wens snel gemaakt hebt, moet u de nieuwe video nog te redden. Klik op het menu "Bestand" op "Film publiceren" te selecteren.
 7. Klik op "Deze computer" en klik op "Next" en vervolgens.
 8. Vul dan in het veld met de bestandsnaam en geef een locatie voor het nieuwe videobestand. Ga verder met klikken op "Next".
 9. Tenslotte zet steviger op de kwaliteit van de nieuwe video. U kunt verschillende informatie weer te geven (bijvoorbeeld file en weergave grootte of de bitsnelheid), zie hierboven om de video op te slaan, terwijl in het onderste deel. Klik vervolgens op "Publiceren".
 10. Afhankelijk van de bestandsgrootte van uw video-bestand, kan de volgende winkel enige tijd duren.

Tags: software, Computer, film, video

Gerelateerde Artikelen aan Maak video's sneller - dus het zal werken op twee manieren

Tags

© 2022 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden