May 30

Het teken van Infinity zal waarschijnlijk lijken toch vertrouwd uit school of uit de studie. Wilt of moet deze speciale merk ook gebruiken om uw computer, zodat u zult zien dat er geen tekens op het toetsenbord voor oneindigheid. Echter, kunt u deze maken op Windows.


Maak teken van oneindigheid op het toetsenbord - Hier is hoe


De infinity symbool op het toetsenbord om © berlin-foto's in te voegen / PixelioAlle Windows-versies zijn geschikt voor speciale-gebruik

Heeft u een Windows-besturingssysteem geïnstalleerd op uw computer, zodat u is een zeer nuttige karakter tafel.

  • Er zijn tal van speciale tekens in Windows dat je niet direct kunt vinden op uw toetsenbord. Daarnaast zou ook te klein zijn.
  • Zelfs een teken van oneindigheid kan gevonden worden in dit speciale tafel. In de tekens is een zeer nuttige Windows-functie die alleen weten of gebruik de minste mensen.
  • Over het algemeen bestaande letters op het toetsenbord voldoende voor de meeste doeleinden. Voor speciale tekens, zoals een oneindig teken, maar je zal zeker nodig de Windows-functie.
  • De symbolen grafiek is enigszins verborgen in Windows, zie je de systeemprogramma's in accessoires.


Maak teken van oneindigheid op het toetsenbord - Hier is hoe

Hoe de oneindige teken en het toetsenbord te gebruiken

  1. Klik op de knop Start van Windows en ga naar "Programma's", "All Programs", "Accessoires" en "System Tools".
  2. In Windows 7, is het voldoende, bijvoorbeeld het woord "Character Map" in het zoekvak van Windows in te voeren. Start het karakter tafel op de muis of het toetsenbord.
  3. Nu heb je een keuze tussen tal van personages. Zoeken naast het teken voor oneindigheid.
  4. Om de oneindigheidsteken comfortabel te gebruiken op uw toetsenbord, moet u het kopiëren alleen met de toetscombinatie "Ctrl + C".
  5. Als u het teken nu nodig in een Word-document, of zelfs op het internet, kunt u het direct plakken van het toetsenbord met "Control + V".


Maak teken van oneindigheid op het toetsenbord - Hier is hoeZolang het teken van oneindigheid in het kladblok, volstaat de twee knoppen op het toetsenbord drukken. Moet in de toekomst andere speciale tekens, dan biedt een snelkoppeling naar de Windows Character Map. Dan hoeft u alleen maar te dubbelklikken op deze en dan kunnen de speciale tekens voor verschillende doeleinden te gebruiken aanzienlijk sneller gebruik.

Tags: software, Computer, toetsenbord, speciale tekens, Windows, karakter tafel, oneindigheidsteken

Gerelateerde Artikelen aan Maak teken van oneindigheid op het toetsenbord - Hier is hoe

Tags

© 2021 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden