June 1

Wanneer u wilt een tabel voor de foto's, tabellen, grafieken, tabellen en andere illustraties in uw document, kunt Word 2010 verlichten u van dit werk. Met een eenvoudige commando volgorde, worden de beelden gelabeld en creëerde een lijst van pagina nummers in uw manuscript.


Maak Tabel van figuren in Word 2010


Maak een tabel in Word.Elk beeld dat u wilt weergeven in de tabel van de cijfers moeten worden geëtiketteerd, zodat het wordt herkend door Word 2010. Alleen dan kun je een map op de positie die u wilt invoegen uit het programma te maken.

Voorbereiding cijfers door het handmatig labelen

 1. Als u al uw foto's hebt geplaatst, moet u elke foto handmatig te labelen. Klik voor de foto aan om deze te markeren.
 2. Selecteer de "Referenties" en "titel Insert" daar.
 3. Na het bellen van een dialoogvenster waarin in een invoerveld, type "Figuur 1" hierboven zien weergegeven. U kunt een persoonlijke naam voor het beeld en het bepalen van de positie van het bijschrift onder de figuur achter dit bericht nog.
 4. Door te klikken op de "Nieuwe naam" U kunt een bijschrift, bijvoorbeeld, voor tafels te bepalen.
 5. Klik op OK.
 6. Nu onder de tafel een klein tekstvak met het label dat u hebt gekozen verschijnt automatisch. Word 2010 telde al de foto's van dezelfde categorie in oplopende volgorde.
 7. Label op deze manier alle foto's die u wilt weergeven in de tabel met cijfers.

Kan foto's automatisch te labelen in Word 2010

 • Als u foto's hebt geplaatst nee, kunt u gebruik maken van 'referenties - caption Invoegen "selecteert u de opdracht" Car belettering ". In het dialoogvenster, kunt u "bijschrift toevoegen bij het plaatsen van" Word 2010, aangeven welke items per categorie moeten worden geëtiketteerd. Vervolgens worden alle foto's en andere illustraties automatisch een label met opeenvolgende nummering ontvangen. Bijvoorbeeld: foto 1, foto 2, enz., En Tabel 1, Tabel 2, etc.
 • Probleem met deze aanpak: beelden en foto's worden alleen erkend door Word als AutoCaption wanneer ze met de lay-out "In lijn met de tekst". U vindt een overeenkomstige opdracht in de Opties voor Word.
 • Als dat niet gebeurt, moet u alle foto's handmatig te labelen, zelfs degenen die al een label, anders worden ze niet door Word 2010 erkend voor de Lijst van figuren.

Maak Tabel van figuren in Word

 1. In uw manuscript tot het punt waar de tafel van cijfers weergegeven.
 2. Selecteer het tabblad "referenties" command "Tabel invoegen van figuren".
 3. In het dialoogvenster dat verschijnt, gaat u naar de tab "Lijst van figuren" door te klikken op de tab op. Hier kunt u de linkerzijde en het recht van de Web Voorbeeld zien.
 4. Kies uit de drop-down lijst van "etikettering categorie" links onderaan het item dat u wilt weergeven als een map.
 5. Klik vervolgens op "OK".
 6. Nu de lijst van uw foto's worden weergegeven met de URL van de pagina waarop ze worden gevonden. Wanneer u klikt in de lijst een bepaalde figuur met de toets "Ctrl", wordt u direct doorverwezen naar het geselecteerde beeld.
 7. Heeft u verschillende categorieën gekozen, bijvoorbeeld een label voor de foto's en een voor tabellen, moet u het proces herhalen.

Aan de ene kant van Vidorial U kunt een korte video over het onderwerp te kijken.

Tags: software, Computer, foto's, Word, etikettering, Lijst van figuren

Gerelateerde Artikelen aan Maak Tabel van figuren in Word 2010

Tags

© 2023 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden