May 30

Als u wilt sub-punten toe te voegen in een Keynote, je moet werken met de omtrek. Met deze functie kunt u onderverdelingen en formaat invoegen.


Maak sub-items in een keynote - dus slaagt's


Met behulp van Keynote!Wat is Keynote

 • Als u wilt sub-punten toe te voegen in Keynote, heb je ofwel een inhoudsopgave die u wilt opmaken of wilt u gewoon alleen uw tekst onderverdelen.
 • Niet iedereen weet wat te Keynote en nauwelijks werken. Met Keynote, het is oorspronkelijk presentaties van Steve Jobs. Keynote-presentatie software is zo vergelijkbaar met PowerPoint of een publieke presentatie van een bedrijf.

Plaats sub-punten

U kunt maken in Keynote in de display mode "Level" sub-items. In deze modus ziet u de omtrek van uw presentatie. Nu kunt u herschikken, toevoegen of de volgorde van de kogels.

 1. Ga naar de locatie waar u wilt de opsomming beginnen.
 2. Selecteer de werkbalk de optie "Informatie" en klik op de knop "Tekst".
 3. Daarna klikt u op "List".
 4. Daar heb je het venster "Bullets & Nummering" optie "Gedifferentieerde nummers" uit te kiezen. U ontvangt een overzicht. Wil je een nummering, selecteer "Numbers".
 5. In het menu kun je de stijl van uw nummering selecteren.
 6. In het "Aantal inspringen" U kunt de afstand tussen de rand en de kogels aan te passen.
 7. Met "tekstinvoer" Om de afstand tussen de tekst en genummerde passen.
 8. U kunt de toetscombinatie Shift + Enter gebruiken om een ​​paragraaf zonder overzicht te maken en dan verder je overzicht zoals gewoonlijk.
 9. Om een ​​niveau dieper te verdelen, gaat u naar de locatie waar u de tekst wilt verdelen en druk op Tab. Als je dan wilt verdelen één niveau, drukt u op Shift + Tab. Voeg je sub punten weer in de keynote een hoger niveau.

Tags: software, Training, opmaak, Keynote, structuur

Gerelateerde Artikelen aan Maak sub-items in een keynote - dus slaagt's

Tags

© 2021 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden