June 1

U kunt uzelf een strooien hoed te maken. Hij mag niet te evenaren perfect noch Panama, maar hij is zeker draagbaar.


Maak strooien hoed zelf - dus slaagt's


Dus een strooien hoed, je kunt het zelf doen.Wat je nodig hebt:

 • Gärtnerbast in uw favoriete kleur
 • De naai naalden
 • eventueel pinnen
 • 1 zijden sjaal of muts band

Accessoires maken zelf raffia - eerste stappen

Je kunt veel dingen doen relatief eenvoudige zich van Bast. Deze omvatten tassen, schoenen, riemen, een strooien hoed en andere dingen.

 1. Om gemakkelijker te werken, moet je lang raffia draden. Dit biedt de zogenaamde "Gärtnerbast", die je kunt kopen in rollen van 500 m. Zorg ervoor dat u koopt natuurlijke bast. De Bastmenge vereiste wordt bepaald door de hoed maat, de hoogte en de breedte van de rand.
 2. De basis voor een strohoed en andere items zijn gevlochten raffia draden. Om te beginnen, kunt u een beetje hoed voor een pop sleutelen. Voor dit doel en vlechten van de drie onderdelen. Voor een strooien hoed voor een volwassene, moet je vlecht mehrsträhnige vlechten van 12 draden. Als je vlecht multifilament vlechten, moet u ook extra materiaal toe te staan.
 3. De 12 threads plaatst het beste op een gelegd om te oefenen vlechten te tafelkleed. Begin met de twee inwendige schroefdraden. Je Plat als een weefsel tegenover de buitenzijde van de achterkant 6 aangrenzende draden weer. Zodra een draad loopt en maar je moet nog verder korstmos nodig, gewoon plaats een nieuwe raffia. De uitstekende einden worden later gesneden. Het vereist enige oefening.
 4. Om het principe te begrijpen en om wat oefening te krijgen, maar eenmaal is genoeg een kleine Puppenhut, kunt u ook te vervaardigen met vlechten van drie raffia draden.
 5. Plat eindeloze vlechten, die zijn gehecht aan later stro.

De strohoed vormen - de volgende stappen

Om uw strohoed echt fit te maken, moet je uit de Bastzöpfen vormt nu een horizontale worm en het naaien met een naald en een raffia.

 1. Je begint met de bovenste hoofdeinde. Zorgen gemakkelijk om de vlecht draaien in het vormen van de schroef zodat de schroef enigszins naar buiten afgerond.
 2. Naai Het indraaien van de Zopflagen met de raffia elkaar. Wees er zeker van te naaien van binnenuit.
 3. Zodra de schroef de kop breedte bereikt, naaien soepel, niet schroef de vlecht en wikkel verder omlaag. Werk je weg omhoog de wikkeling van de vlecht recht naar beneden, zodat de laterale hoofd vorm.
 4. De Bastzöpfe doen zijn nu aan elkaar genaaid iets overlappen met de Zopfkanten.
 5. Voor de rand u moet nemen, om zo te zeggen. Dit wordt bereikt door het verpakken van de Zopfschlange weer horizontaal en naaien.
 6. De Zopfende uit te breiden aan de achterkant en dan is er verweven met de laatste draden.
 7. Om een ​​perfecte strohoed zelf te maken, moet je laat de hoed van de vorm van de Hoedenmaker in de vorm, dan is het hoofd is eigenlijk heel soepel en fit.
 8. De rand die de rand, kunt u zelf strijken in vorm. Om dit te doen, plaats een vochtige theedoek op de Bast en vervolgens voorzichtig strijken overheen.
 9. Het strooien hoed is een beetje mooier als je het versieren met een mooie zijden sjaal of een hoed band.

Goede slagen!

Tags: Mode, zomer, Ambacht, stro, korstmos, raffia

Gerelateerde Artikelen aan Maak strooien hoed zelf - dus slaagt's

Tags

© 2024 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden