May 31

Je vriend belt je, als je wilt om te gaan met op het carnaval bal, die begint in twee uur. Graag! Maar wat je zou kunnen dragen? Snel om een ​​kostuum zelf te maken, is niet zo moeilijk. Belangrijkste is dat het lijkt te trimmen. De verbeelding kent geen grenzen.


Maak snelle kostuum zelf - last minute bekledingen


De schrille, hoe beter.Een grappig idee voor een snelle kostuum - de wedstrijd

 1. Breng een huidkleurige panty's of flanellen broek en een shirt of een trui in dezelfde kleur. Dingen in beige ook werken.
 2. Verf je gezicht in brand rood. Als je rood haar spray, gebruik maken van de noodzakelijk.

Het resultaat is: je gaat als een lucifer.

Kleding uit heldere kleuren geschikt voor een last-minute vermomming de könenn maken zelf

 1. Heeft u een florale panty of bij een andere in het oog springende patroon in de kast? U kunt ook gebruik maken van een paar panty's in neon kleuren.
 2. Trek aan deze panty blauwe of zwarte hotpants, graag groen.
 3. Serveer met een mooie top, ongeveer van de macht. Of neem een ​​oud T-shirt op de hand om een ​​paar bochten uitgesneden.
 4. Schminken zelf zo helder en intens mogelijk. Dikke eyeliner, een zwarte kohl lijn onder het oog, paars lippen - hoe meer kleurrijke, hoe beter.

De naam voor deze snelle afwerking je jezelf kunt geven meer superieur, welke hebben al uw kasten en dressoirs uitgeleend. Kortom, het is meer in de punk richting.

Zelfs zo gekleed, kunt u gaan

 1. Zet op een badpak.
 2. In het dragen van een badjas plus sneakers (met strand schoenen is het in de eerste plaats te koud en je kunt niet dansen goed seconde).
 3. Bind je haar met een grote handdoek voor een tulband.

Zo kunt u een kostuum "baden schoonheid" of "Pool Junkie 'zelf te hebben.

Een andere mogelijkheid van snelle transformatie met luipaardprint

 1. Als u niet beschikt over rondslingeren een oude deken met luipaard patroon, naaien, als er tijd is, om een ​​buis samen. Anders zal de sluiting ook met veel veiligheidspennen.
 2. Kruip in en snijd op schouderhoogte twee gaten in het plafond.
 3. Nu een riem zou nog handiger te maken van de snelle kostuum niet helemaal zo blind als standaard kijken.
 4. Waaronder het slepen van een zwart shirt en een paar panty's. Hoge laarzen gaan geweldig met het.
 5. Als er tijd is, je make-up met zwart oogpotlood een paar snorharen op de hoek van zijn mond.

Om te gaan als een roofdier. Een snelle kostuum kun je alles zelf te maken, bent u op het punt om het weg te geven toch. Heerlijk deze kleuren voor de avond - Snij gaten in het, u de stof met waskrijtjes schilderen of dep met behulp van een aantal watten met bietensap.

Maak kostuums zoals vuurvliegjes snel zelf

Vooral in de avond en in de semi-duisternis van een kamer komt dit kostuum aan beste voordeel - de vuurvliegjes. Zelfs als je snel zelf en hoeven binnenkort verschillende kostuums, dit is mogelijk met deze vermomming.

 1. Sleept de beste op een bovenste en onderste secties in zwart en brengen zogenaamde "glow sticks" die verkrijgbaar is in verschillende kleuren en maten in zowel de visserij en soms in kampeeruitrusting winkels, aan de kleding. De makkelijkste manier is om te doen met transparante verpakking tape. Maar wees voorzichtig, gebruik dan de glow sticks net voor Faschingsparty knik, zodat ze beginnen te schijnen. De glow sticks licht slechts een paar uur en zijn niet meer bruikbaar de volgende dag.
 2. Als je lang haar hebt, kunt u pin up en steek het wat glow sticks als decoratie in het haar.
 3. Maak jezelf de gave iriserende folie enkele lussen en steek deze in het haar of kleding. Zelfs als riem u de dia kunt gebruiken. Eveneens Ringelband is nog steeds aangesloten op het haar of kleding.

Maak Astronaut Faschingskostüm zelf

Voor één of meer kostuums, waarin het mogelijk is om ze te laten vasten zelf, kunt u zelfs een astronaut te maken.

 1. Voor de astronauten eerst de schilder pak schilderen. Hiertoe wordt de Amerikaanse vlag geschilderd op de op borsthoogte, bijvoorbeeld.
 2. De twee plastic flessen kan, maar hoeft niet, worden wit geschilderd. Wanneer de verf droog is, worden de twee plastic flessen tegen elkaar geplaatst met transparante tape. U bent de lucht tanks aan de achterkant van astronauten. Schroef het deksel van de fles en plak ze op de fles, zodat ze eruit zien als knoppen.
 3. Op de fles openingen elk een stuk slang is nu vast. Lijm dan de flessen op de schilder pak stevig vast en zet de uiteinden van kunststofbuizen voorzijde van het pak.
 4. Je haar, kunt u nu nog steeds gekleurd met witte kleur en eventueel verf op ook hier, de Amerikaanse vlag met haarkleur of spray. Witte schoenen en witte handschoenen aan te vullen het kostuum perfect.

Kostuums - het snel gemaakt een spook kostuum zelf

 1. Eerst, neem een ​​oude tafelkleed of een oud laken bij de hand en brede deze volledig gemaakt op de grond je. Zo kunt u het beste schatten het centrum van het doek.
 2. Het centrum van het doek om je hoofd later dekken. Daarom snijden op het punt waar u vermoedt dat uw ogen met een schaar twee gaten in het doek.
 3. Zelfs een mond en een neus, je kunt dan nog steeds gesneden in platen op de juiste plaats.
 4. Degenen die willen kunnen ook knippen met een schaar meer gaten of scheuren op onregelmatige tijdstippen in doek of snel gewoon in reepjes gesneden de volledige rand van de stof.
 5. Neem nu de markeringen bij de hand en rondom de ogen en de neus met de zwarte pen. Ook wimpers kan nog steeds verf op de ogen.
 6. De mond is geschetst met de rode pen en markeer lippen - dat is een van de vele eenvoudige zelfgemaakte kostuums.

Meer suggesties voor kostuums

 • Een eenvoudige bekleding optie voor paren of groepen van mannen en vrouwen is om gewoon swap de kleding: de mannen gaan als vrouwen en vice versa.
 • Door een aantal make-up, pruiken en andere accessoires zoals kussens als borsten of bierbuik, kunt u uw kostuums poetsen op.
 • Andere kostuums, die bijna altijd gaan, als de mummie of geest. Zelfs met een paar oude lakens en wat gaas zwachtels, kunt u prachtige vermommingen zichzelf te maken.
 • Als je kunt denken aan niets anders, dan kunt u zich verkleden als "zelf" met het fotograferen van je gezicht, life-size print en plakken op karton om het een leuke masker te maken.
 • Zolang je creatief bent, bent u in staat om fantasierijke kostuums zichzelf te maken, zelfs met de minste middelen.

Tags: Leisure, carnaval, verkleden, kostuum

Gerelateerde Artikelen aan Maak snelle kostuum zelf - last minute bekledingen

Tags

© 2022 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden