May 31

Wat is de beruchte banaan huid in de zomer, kan de bevroren plas in de winter - een slordige stap, vliegt u in hoge grond stuiteren terug en daarmee de schouder. Dan kan het nuttig zijn als je een schouder bandage kan creëren om de reis naar de dokter te overleven ook.


Maak schouder Association - doen het goed


Een self-aangelegde schouder bandage is slechts een tijdelijke oplossing.Wat je nodig hebt:

 • Dreieckstuch
 • Verbanden
 • eventueel kompressen

Wanneer een driehoekige bandage creëren

 • Als je een ongeval hebt en helpt een automobilist, vraag hen om de driehoekige shawl brengen van de EHBO-kit, zodat hij kan u een schouder bandage creëren.
 • U moet dit doen, maar alleen maar aanraden als je je arm nog kan bewegen. Voor ernstige pijn, je wacht tot de hulpdiensten ter plaatse. Door middel van bewegingen die worden uitgevoerd wanneer u het blad te maken, kon complicaties ontstaan ​​wanneer een gebroken been.
 • Voor matige pijn kunt u de driehoekige bandage geven, maar bieden opluchting, want het schoudergewricht zo rustig is gemaakt.
 • Heb onderarm wonden, deze moet eerst worden geleverd met een gaasje of een drukverband.
 • Zorg ervoor dat de knooppunten van de driehoekige stof niet kneuzingen veroorzaakt. U kunt de doek te slepen, zodat het knooppunt vrijwel zweeft in de lucht en geen contact met de huid.
 • Heeft u een schouder bandage voor meer dan passeren een dag zonder dat u een arts hebt bezocht. Het schoudergewricht is zeer gevoelig en zeer afhankelijk van zijn vermogen om de spieren te bewegen. Breng de bandage voor meerdere dagen zonder te bewegen zijn arm, is er een groot risico dat je arm verstijfde.

Gemaakt schouder bandage goed

 1. Neem één van de twee lange toppen van de driehoekige doek en deze om de hals.
 2. De onderarm van de aangedane zijde van het lichaam die op de korte zijde van het doek.
 3. Beide lange zijden kunt u gemakkelijk samen te binden. Zorg echter dat de onderarm bij het maken van de schouder Association in een horizontale positie.
 4. Je schouder zal enigszins opgelucht, omdat ze niet langer om het gewicht van je arm te dragen.
 5. Om hen te beschermen tegen bewegingen, kunt u uw arm met een gaasverband lossen. Snij twee stroken van het, die lang genoeg dat ze zelfs uit te breiden naar uw hele bovenlichaam zijn.
 6. Een strook gaas die op de aangedane arm en leidde hem tot het onder de oksel van de andere zijde van het lichaam. Vóór de borst dan bind de twee uiteinden.
 7. De tweede strip, kunt u een beetje boven de elleboog maken.
 8. Deze dubbele beveiliging plus schouder bandage uw gezamenlijke is goed beschermd en moet het vervoer naar de arts relatief ongedeerd overleven.

De inhoud van de pagina's van www.helpster.de werd gemaakt met grote zorg naar beste weten en geloof. Voor de juistheid en volledigheid, kan geen garantie worden gegeven. Om deze reden geen aansprakelijkheid voor eventuele schade in verband met het gebruik van de aangeboden informatie wordt uitgesloten. Informatie en artikelen kunnen worden beschouwd als een vervanging van professioneel advies en / of behandeling door een gekwalificeerde arts in ieder geval. De inhoud van www.helpster.de kan niet en mag niet worden gebruikt voor zelf diagnose of behandeling te beginnen.

Tags:

Gerelateerde Artikelen aan Maak schouder Association - doen het goed

Tags

© 2022 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden