May 30

Hoewel de grote Pokémon hype dateert nu weer een paar jaar, zijn er nog steeds een grote aanhang van dieren uit Japan. Spelen en delen met trading cards is een absolute must voor elke fan. Niet een paar koesteren de wens om een ​​aangepaste kaart te maken. Dit is gemakkelijk te voldoen.


Maak Pokémon - Hier is hoe online


Nog steeds spelen met Pokemon kaarten geniet een grote populariteitWat je nodig hebt:

  • Pokémonkarte
  • PC met kleuren printer
  • Gluten
  • Schaar

De Pokémon Trading Card Game als het hart van de cultus

Pokémon fans zijn meestal bekend met de "Pokémon Trading Card Game". In aanvulling op video games, de trading cards van de bestsellers als het gaat om Pokémon. Swap terzijde staat en het verzamelen van de kaarten en het spel tegen elkaar in het centrum. Welke speler heeft hier de betere kaart dek, is een duidelijk voordeel. De regels van de trading card game is niet eenvoudig. Als je eenmaal hebt behandeld de zaak iets stijgt snel achter en is waarschijnlijk al in de ban van Pokémon. Naast energie kaarten en de coach kaarten, is het vooral de Pokémonkarten, zijn populair bij verzamelaars in de cursus. Een bijzonder leuk het is er, om zijn eigen Pokémonkarte creëren.

Deze sites bieden een Pokémonkarten generator

Om uw eigen Pokémonkarte maken, heb je toegang tot verschillende aanbieders. Erg populair is de website pokemoncardmaker.org . Om uw eigen kaart met deze pagina te sturen, echter, moet u eerst een programma te downloaden en selecteer het ontwerp op de zijkant. Eenvoudige het opofferen van de kant onlinewahn.de. Op deze website kunt u uw collectie kaart gemakkelijk te maken, maar het biedt geen originele ontwerpen. Daarom is het aan te raden om toevlucht te nemen tot de mypokecard.com pagina. Er, de behandeling is eenvoudig en je krijgt de originele ontwerpen. Daarom worden de volgende instructies in verband met deze website.

Om uw eigen kaart te creëren

Eerst moet u kiezen voor een onderwerp of een persoon denken dat zal uw kaart te versieren. De fantasie kent geen grenzen. U kunt kiezen beide fictieve wezens, evenals prominente mensen of zelfs mensen uit uw kennissenkring. De laatste kan vooral grappig zijn wanneer u de kaart later in het spel vegen.

  1. Open de pagina mypokecard.com . De homepage geeft je meteen wat je moet doen.
  2. Voer alle informatie over uw kaart in het beoogde gebied en upload de afbeelding die u eerder hebt geselecteerd, hoog. Aan de linkerkant van het scherm, dan kunt u altijd de voortgang van uw kaart precies.
  3. Als u tevreden bent met het resultaat, sparen de uiteindelijke afbeelding op uw harde schijf klik met de rechtermuisknop en "opslaan als".
  4. Afdrukken vervolgens de afgewerkte foto. Dan heb je alleen maar te snijden uit de afgewerkte foto en plak het op een andere Pokémonkarte. Klaar is uw individuele kaart

Het creëren van je eigen Pokémonkarte is een geweldige manier om het spel nog persoonlijker te maken. Hoewel je met een dergelijke kaart om een ​​uitwisseling club waarschijnlijk uit geluk, maar het plezier voor u en uw vrienden met veiligheid is gegarandeerd.

Tags: Internet, Crafts, Games, pas aan, Anime, Cartoon

Gerelateerde Artikelen aan Maak Pokémon - Hier is hoe online

Tags

© 2021 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden