May 31

U wilt uw vrienden of familieleden te maken met een prachtige prestatie van vrienden? Dan worden geïnspireerd door de tips in deze gids.


Maak optredens voor de bruiloft zelf - hoe het werkt creatief


Een voorstelling voor de bruiloft kan romantisch of grappig zijn.Als u denkt over een beetje "event" voor de bruiloft van goede vrienden of familieleden, moet u eerst beslissen of u wilt het bruidspaar onder meer met of niet. Hier, moet je je afvragen of de bruid en de bruidegom zou doorstaan ​​een paar grappen ten koste van hen, of dat zou zijn voor één van de twee of beide een ergernis bij de zogenaamde mooiste dag van je leven. Hieronder vindt u suggesties voor beide gevallen

Optredens zonder jonggehuwden

  • Het moet daarom vooral gaan over het maken van de bruid en de bruidegom door middel van optredens een plezier.
  • Voor algemene amusement maakt het altijd wanneer gezongen. Ontmoet dus met enkele andere gasten voor het huwelijk en de studie van de favoriete nummers van het bruidspaar een. Vervolgens dragen deze voor de trouwdag.
  • Of gewoon parodiëren het bruidspaar. Verzamel samen met andere goede vrienden een aantal typische kenmerken van de bruid en de bruidegom: Als een van de perfectionist? Verpeilt? Overmatig conservatieve of lastige? Op basis van deze eigenschappen, kunt u komen met een grote schets.
  • Ook vond wederom overneemt is de zogenaamde abductie spel. Denk hier eens over de avontuurlijke verhaal van een spectaculaire ontvoering van de jonggehuwden. Gebruik terugkerende woorden als "Kapitein", "stewardess" of "Politie". Voor elk van deze woorden te maken u denkt dat een gebaar dat bij de viering van de gemeenschap te maken. Voorbeeld: Als je zegt "Stewardess", hebben allemaal te gaan door middel van haar en zeggen: "schööön". Wie een fout maakt, weggegooid en wie aan het einde, wint een kleine prijs. Ook leuk: Iedereen die knock-out, de bruid en bruidegom doe een kleine gunst: het gazon maaien, wassen, kinderopvang ...
    • Een klassieker, waarin het paar is betrokken, is de kousenband spel.
  • Wedding optredens met deelname van de jonggehuwden

  • Hier de bruidegom wordt geblinddoekt en moet hij zijn tanden oplossen van de kouseband van het been van de bruid. Voor lach ten koste van de bruidegom maak je geen zorgen, als je de kousenband bevestigen op de been in plaats van de bruid op het been van een mannelijk familielid of kennis.
  • Als alternatief kunt u ook zorgen voor de bruid en bruidegom een ​​beetje speurtocht. Verberg alle Feierort kleine aanwijzingen die het bruidspaar elkaar moet zoeken. Wijs een noot altijd raadselachtige op de locatie van de dichtstbijzijnde weg. Aan het einde van de jonggehuwden zal dan een kleine, persoonlijke gift mogelijk.
  • De derde mogelijkheid is dat u onder de bruid en bruidegom in een sketch met. Een bestuurder vertelt een klein, eerder geschreven verhaal en het echtpaar heeft om dit verhaal te spelen. Protagonisten zijn de bruid en bruidegom - maar in omgekeerde rollen. Dergelijke voorstellingen over het algemeen bieden altijd voor lacht.

Tags: Leisure, huwelijk, romantisch, Schets, uitvoering

Gerelateerde Artikelen aan Maak optredens voor de bruiloft zelf - hoe het werkt creatief

Tags

© 2021 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden