May 31

Oorbellen en oor clips van de handel u zich verveelt? Dan maak up sieraden Gewoon zelf. Cabochon clips kan worden gedaan met een paar eenvoudige stappen alle door uzelf. Zo kunt u toveren unieke sieraden.


Maak oorbellen zelf - dus slagen Cabochon clips


Cabochons zijn glazen stenen die een eye-catcher dankzij foto's zijn.Wat je nodig hebt:

 • Foto's
 • Photo Printers
 • Photo Paper
 • Cabochons
 • Clip versie
 • Sieraden lijm
 • Acrylverf
 • Glossy Accent
 • Schaar

Cabochons zijn ofwel ronde of ovale glazen stenen die worden getransformeerd door het gebruik van foto's en afbeeldingen om grote sieraden. Er zijn de glazen blokken in verschillende maten, van kleine stenen voor oorbellen en oor clips om grote stenen voor kettingen en armbanden. Om zelf te maken unieke sieraden zelf, kunt u cabochons perfect te gebruiken. Dankzij de transparante oppervlak kan een afbeelding van uw keuze aan de stok achter de steen en magie zo heel speciale sieraden.

De juiste accessoires voor oorbellen

Voordat u naar de crafting van Cabochon Cliphorringen, moet u eerst de juiste accessoires.

 • Je moet eerst een aansluiting voor het oor clips. Deze versie moet geschikt zijn voor cabochons zijn, zeggen ze moet een rechte plank waarop de stenen later kan worden gelijmd. Voor het zoeken, voert op DaWanda gemakkelijk of Amazon.de "Cabochon-versie", "cabochon oor clips" of "oor clip versie" a. De clips zijn beschikbaar in allerlei kleuren.
 • Bij het kopen van ervoor dat je nog de diameter van de wandbord van de glazen blok. Om mooie oorbellen zelf te maken, namelijk heb je een socket waarin de stenen ideale pasvorm in. Noteer de waarde diameter (het is meestal in millimeters) dus.
 • Nu op zoek naar bijpassende edelstenen. Om dit te doen, in het vinden van "Cabochon", en voeg de beste diameter nummer.
 • Bovendien, je moet nog steeds sieraden lijm (ook beschikbaar secondelijm), acrylverf en Glossy Accent. Dit alles wat je nodig hebt om de beelden vast te houden aan de steen te houden.
 • Tot slot, de juiste foto's moet je voor de sieraden, een printer en fotopapier.

Clips ontwerp zelf - de selectie van beelden

 1. Om cabochons met foto's van uw keuze zelf te maken, moet je gaan op een zoektocht naar een mooi motief. Wanneer u werkt met beelden die je zelf geschoten is het beste.
 2. Eventueel kunt u ook foto's die u vinden op het internet te gebruiken. Maar let op: als je vreemde afbeeldingen, dan kunt u de sieraden te gebruiken in geen geval voor commerciële doeleinden!
 3. Open in een foto programma van uw keuze is een werkblad dat de grootte van cabochons heeft. Zeggen als je cabochon heeft een diameter van twee centimeter, open dan een vierkant werkblad in het programma, met twee centimeter in hoogte en breedte.
 4. Voeg een foto of een afbeelding sectie op dit ene gebied. Opmerking: De randen zijn later afgesneden, na de clips zijn rond en niet vierkant.
 5. Print het beeld en beste, een paar anderen, zodat je later een passende selectie.

Maak sieraden gemakkelijk gemaakt

 1. Het is belangrijk dat u de verzegeling van de foto's voor je werken. Als de foto niet goed is afgedicht, dan kan het zijn dat het beeld smeren en ziet er lelijk. Om dit te voorkomen, kunt bepinseln de afgedrukte foto met acrylverf. Optioneel kunt u ook een aantal lagen blanke lak te kopen (meerdere malen achter elkaar) van toepassing. Het effect in acrylverf echter mooi. Laat het de hele goede drogen.
 2. Dan poetsen van de gedroogde foto Glossy Accent. Optioneel kunt u hier ook gebruik maken van superlijm. Toch, hier: Glossy Accent zorgt voor een betere esthetiek als superlijm, zoals ongewenste luchtbellen gemakkelijk weg kan worden geschoven.
 3. Plaats nu de glazen cabochon op de foto en druk het stevig, zijn deel van het, echter voorzichtig. Zorg dat er geen lucht tussen foto en glas steen.
 4. Laten drogen op de steen goed in de foto.
 5. Eindelijk gesneden met een nagelschaartje uit de overhangende Photo residuen.
 6. Bestrijk de clip versie van de oorbellen nu met tweede of sieraden lijm en zet beeld Cabochon fluwelen op de lijm plaat.

Als de zelfgemaakte sieraden volledig droog is, kan je het draagt ​​en daarmee de blikvanger worden.

Tags: Mode, oorbellen, Ambacht, oor clips

Gerelateerde Artikelen aan Maak oorbellen zelf - dus slagen Cabochon clips

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden