May 31

In de herfst en winter, de koude van de neus en sinussen te creëren. Lente en zomer betekenen voor pollen allergie constante niezen en een verstopte neus. Een zachte mogelijkheid voor slachtoffers om hulp te krijgen is het neusbad. Aangezien deze kan erg duur zijn als veelgebruikte, zoals allergieën en chronische nasale en sinus infecties die zelfgemaakte neusbad is een kosteneffectieve, maar effectieve alternatief.


Maak neusbad zelf - hoe het werkt


Maak neusbad zelf - genieten van gratis van verkoudheid SummerWat je nodig hebt:

  • Kleine thee of water geven
  • Koken of keukenzout
  • Lauw kraanwater
  1. Om een ​​neusbad mezelf, moet u eerst mengen Neus.
  2. Voor nasale Need lauw kraanwater en natriumchloride (koken of keukenzout). Het preparaat voor nasale irrigatie is hierbij van groot belang, omdat de oplossing isotoon moeten zijn. Dit betekent dat het zoutgehalte van de oplossing moet overeenkomen met die van humaan bloed. Indien dit niet het geval is, dat schade aan het neusslijmvlies gevolg kan hebben. Hier zijn 9 gram keukenzout op één liter lauw kraanwater een aanbevolen mengsel. Het zout mag geen additieven zoals fluoride en jodide, in plaats van keukenzout, kunnen zij ook gebruik zeezout.
  3. Vul de zoutoplossing in uw thee of water geven.
  4. Ga naar het neusbad met de pot naar de gootsteen te voeren en legde haar hoofd. Als je begint met het rechter neusgat, kantel je hoofd naar links en vice versa.
  5. Nu lopen het handvat van de pot aan het neusgat en laat dus nemen de pekel. De oplossing moet nu komen uit het andere neusgat. Belangrijk: De mond moet open blijven zodat de vloeistof stroomt niet in het neusbad keel.
  6. Voer het neusbad door het andere neusgat. Moet om te komen tot een goed effect niet te laag zijn, de hoeveelheid irrigatievloeistof. Door het zoutgehalte in de oplossing en niet onaangenaam brandend gevoel in de neus dreigt te ontstaan.

Het voordeel van het neusbad is degene die u zijn zeer geschikt voor dagelijks gebruik en, ten tweede, dat het uiterst goedkoop. Regelmatig gebruik mogelijk niet effectief zijn wanneer pollen allergie en chronische nasale en sinus infecties, maar ook bijvoorbeeld met griep en preventief tegen verkoudheid.

De inhoud van de pagina's van www.helpster.de werd gemaakt met grote zorg naar beste weten en geloof. Voor de juistheid en volledigheid, kan geen garantie worden gegeven. Om deze reden geen aansprakelijkheid voor eventuele schade in verband met het gebruik van de aangeboden informatie wordt uitgesloten. Informatie en artikelen kunnen worden beschouwd als een vervanging van professioneel advies en / of behandeling door een gekwalificeerde arts in ieder geval. De inhoud van www.helpster.de kan niet en mag niet worden gebruikt voor zelf diagnose of behandeling te beginnen.

Tags:

Gerelateerde Artikelen aan Maak neusbad zelf - hoe het werkt

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden