May 30

Hoeden met beer oren zijn zeer populair bij kinderen en volwassenen. Breien of haken u eenvoudig caps en je het grappige dieren hoeden. De hoofdbedekking slagen beginners zonder problemen.


Maak muts met beer oren zichzelf


Pas schattige hoeden met oren aan zichzelf.Wat je nodig hebt:

 • 50-100 g Wool nld 4
 • Rondbreinaalden 40 cm dikte
 • Naald in deze sterkte

Het kiezen van het juiste materiaal voor de kap

Animal Hat kan heel gemakkelijk aan te passen van een gebreide muts. Ze lijken vooral realistisch als je rekening met het volgende:

 • Selecteer een pluizige dunne garen, dit is de laatste winter hoed bont-achtige uitstraling.
 • De doppen kunnen worden haken of breien. Een gebreide muts is mooier omdat de fijnmazige structuur die lijkt op een bont. De grove mazen van de haak werk tegen verontrustend.
 • Als je hoed met beer oren om een ​​huisdier te onthouden, kiezen voor bruin, beige of zwart wol. Voor Kindermützen vrolijke felle kleuren zijn beter geschikt.

Swatch voor het breien

De handleiding is te hoeden met beer oren in verschillende maten te maken. Meet de hoofdomtrek en pas een staal aan.

 • De band is de wol dat aantal steken voor gebreide stoffen door tien centimeter breed nodig zijn. Mensen breien anders, daarom zijn eigen mesh sample aanpassen. Voorbeeld: Stekenverhouding luide band 18 st tot tien centimeter. Uw stuk is maar elf centimeter breed. De hoofdomtrek is 60 centimeter. Zet 60: 11 x 18 = 98,2. Je moet 100 steken. Het aantal steken moet deelbaar zijn door vier, want je moet ze te verdelen over vier naalden.
 • De gids biedt een buitengewoon groot aantal mogelijke variaties, zoals u in eerste instantie alleen produceren een eenvoudige cap. Zet oorkleppen naar een warme muts te krijgen. Dit kan ook naaien een sjaal. Dit geeft je een snood geven.

De gebreide muts

Het aantal steken naar een muts met een omtrek van 46 cm en met een kind van één jaar past. Het gaas steekproef bleek 18 st tot tien centimeter.

 1. Beat 84 steken op de rondbreinld en brei in rondes acht rijen afwisselend twee rechts en twee averecht. Dat is de manchetten van de dop.
 2. Brei de volgende nld tricotsteek tot een lengte van 15 centimeter hebben bereikt. Meet de afstand van de rand van het deksel vast op één of twee centimeter boven het oor van het kind, de lengte van de baan.
 3. Verdeel de steken op de naalden van de naald vier spel. Om deze reden moet het gaas deelbaar zijn door vier. Je hebt 21 steken op elke naald.
 4. Brei verder in rondes en neem in elk tweede ronde uit. Pak deze op elk van de vier naalden, de tweede en de derde en de derde-laatste en voorlaatste steek samen. Neem in deze rondes elke naald uit twee steken.
 5. Als er drie steken links op elke naald, knip de draad af en haal deze door het net. Naaien het in de dop.

Sierlijke muts met beer oren

Beide dragen oren worden afzonderlijk gebreid in rijen afwisselend links en rechts steken.

 1. Klop op de rondbreinld negen steken en brei de eerste rij in breien steken. Neem in de tweede, na de eerste en de zevende steek om een ​​steek. In deze serie breien je averecht.
 2. Brei in de derde rij elf rechts en links in de vierde elf steken.
 3. In de vijfde rij moet je om samen te breien de tweede en derde en de negende en tiende steek. Het volgt de zesde rij met negen links, en de zevende van negen breien steken.
 4. Begin de achtste rij Brei twee steken links, verder met linker en tog de laatste twee steken opnieuw.
 5. In de negende rij in breien breien steken. U moet eerst en tog de laatste twee steken. Er zijn nu vijf steken. Chains ze los van de laatste rij.
 6. Pas dit deel vier keer. Naai elke twee delen langs de bochten om een ​​oor te krijgen. De oren worden genaaid met de open zijde van de dop. Tip: Geef voordat naaien wat watten in hun oren, zodat ze beter zijn. Niet sluit de onderdelen stevig maar verslappen.

De caps zijn momenteel in de mode en behoren tot de modieuze outfit. Met de beer oren, ze zijn ook als een aanvulling op dierlijke kostuums in Carnaval.

Tags: Ambachten, handwerk, gebreide muts

Gerelateerde Artikelen aan Maak muts met beer oren zichzelf

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden