May 30

Vooral in het Rijnland is het gebruikelijk om een ​​Maiherz zichzelf te maken en in de ochtend te hangen vanaf 1 mei van de geliefde naar de deur. Een optie is om het hart te versieren met rozen crêpe.


Maak Maiherz zelf - hoe het werkt met rozen


Een Maiherz wordt gemaakt van papieren bloemenWat je nodig hebt:

 • een hart gemaakt van karton of piepschuim
 • Crêpepapier in de gewenste kleuren
 • Schaar
 • Draad of touw
 • geen lijm
 • andere sieraden als nodig
 • Folie bescherming

Natuurlijk kunt u ook kopen een Maiherz papieren rozen klaar. Maar wie wil het hart te maken in de oude traditie zelf, wordt het best gebruikt als volgt.

Maak het hart zelf

 1. Denk na over het eerste ding, als de Maiherz dat u wilt het zelf doen, moet later kijken in detail. U kunt versieren met crêpe rozen in dezelfde kleur of een grens van verschillende kleur rozen het helemaal. Vaak is de naam of initialen van dierbaren zijn verwerkt in verschillende gekleurde rozen. Of laat bevrijden van een stuk, in de latere een beeld, wordt een symbool of een lijst ingebed met een mooie spreuk.
 2. Je fantasie kent geen grenzen. Maar in gedachten te houden bij Selbermachen dat het afhangt van de grootte van het hart, als het patroon kiezen, komt ook te dragen. Afhankelijk later de letters namelijk niet goed herkennen wanneer de Maiherz te klein is.
 3. Als u wilt de draad van een polystyreen blok in te voegen in het hart met rozen, krijgen ofwel een geprefabriceerde polystyreen hart van de ambachtelijke winkel of gesneden om het hart zelf. Styrofoam blokken je in de meeste bouwmarkten.
 4. Je kunt uitknippen het hart zelfs van een massief karton. Dan is de rozen zijn later gelijmd.
 5. Teken alleen met een dikke viltstift of permanent marker om het patroon of de letter waaraan u wilt invoegen of stok met de rozen later schetsen.
 6. Nu kunt u beginnen met uw Maiherz monteren met papieren rozen. Vang dus het best binnen en dan werk je weg naar buiten. Dit is de beste, want je hebt meer ruimte aan de rand en kan flexibeler in het geval je niet goed kan bereiken om de rechter te werken.
 7. Ten slotte moet je nog steeds rekken van een folie als bescherming tegen de Maiherz. Vooral als je het hart gemaakt van karton zichzelf beschermen tegen regen. Maar ook voor de papieren rozen is een film bruikbaar als het crêpepapier waaruit de rozen gemakkelijk worden gemaakt wrijft uit wanneer het regent.

Dus de papieren rozen ontstaan ​​voor Maiherz

 1. Rozen voor de Maiherz worden gemaakt van crêpepapier zelf. Maar het papier wordt gesneden in gelijke repen, de lengte van de strip bepaalt de dikte van het Rose en half (!) Breedte van de strips, de hoogte van de roos bloeien.
 2. Voordat nu snijd het papier in vele strepen, het beste doen om te beginnen met een monster steeg naar schatting van de lengte en de breedte van de stroken kan.
 3. Eerst wordt de papierstrook wanneer de lengte gevouwen. Zorg ervoor dat u het papier niet te rekken op de vouw.
 4. Leg de stroken voor hem nu, en je begint aan het gesloten einde langs het papier in relatief periodiek uit elkaar trekken iets, zodat de rand krul gelijkmatig.
 5. Begin nu aan de strook aan de open zijde langs rollen. Om dit te doen, ongeveer een centimeter van de rand tussen de duim en wijsvinger van één hand, draai de strip en plukken een gelijktijdig tijdens het draaien met de andere hand de steeg een beetje deal.
 6. Als u al hebt gerold en de Rose heeft de gewenste vorm, binden ze onder elkaar. Om dit te doen, een string als je wilt plakken de roos op de Maiherz of draad, als je wilt om de roos in een piepschuim hart gezet.
 7. Nu kunt u alle rozen die je hoeft te doen door jezelf en rust je Maiherz zo. U ziet uw geliefde zal blij zijn.

Verdere mogelijkheden van de decoratie voor zelfgemaakte Maiherz

 • Wie zijn zelfgemaakte Maiherz is te saai, met uitzondering van de bloemen kunnen nog steeds gebruik maken van de tuin en decoratieve artikelen. Bijvoorbeeld, kunt u decoratieve kralen zetten met behulp van de hete lijmpistool op sommige bloemen.
 • Of versierd nog voordat het steken van de bloemen, de randen van de bloemblaadjes met wat lijm en glitter.
 • Daarnaast kunt u bovendien - afhankelijk van hoe groot de Maiherz geworden - een bar in de onderste punt te zetten, zodat u de Maiherz decoratieve integreren in een boeket.

Extra Auteur: Anne Schroka

Tags: partnership, Tinker, Douane, papieren bloemen, Maiherz

Gerelateerde Artikelen aan Maak Maiherz zelf - hoe het werkt met rozen

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden