June 1

De zomer komt eraan en de korte broek uit de kast worden gebracht. Maar de oude Short je niet graag? Met behulp van een paar klinknagels kan een echte eye-catcher weer van uw oude kort zijn.


Maak klinknagels shorts zelf - dus het is mogelijk


Maak een nagel shorts zelfWat je nodig hebt:

  • verschillende klinknagels
  • Klinken Pliers

Hieronder is een handleiding over hoe u uw persoonlijke klinknagels shorts kunnen maken, en vindt u enkele suggesties met betrekking tot de bruikbare ontwerpen.

De voorbereiding voor het knutselen

  • Ten eerste is het zeer belangrijk dat u na te denken over welke onderwerpen of op welk punt de korte broek u de klinknagels te plaatsen. Mogelijk zijn ontwerpen dergelijke. Als de sterren, brieven, bloemen of vierkant patroon. De plaatsen waar je de nagels kunt plaatsen, zijn onbeperkt, z. B. U kunt de klinknagels plaatsen alleen op de achterzakken, zakken, tailleband of op de been.
  • Als u het eens zijn over een onderwerp en de plaats van het motief, moet u overwegen welk type van klinknagel te gebruiken. Kan gebruikt worden kleurrijk, zilveren of gouden studs in ronde, vierkante of puntige vorm. U kunt de klinknagels kopen in ambachtelijke of stof winkels. Het is belangrijk dat u een meeslepend apparaat in aanvulling op de studs, waarmee u vervolgens bevestigen de klinknagels op de korte broek.

Vormgeven van de klinknagels shorts

  • Alvorens in te gaan op de lay scherp en zet de noppen op je broek, moet u de patronen toe te passen op de korte broek. In de blauwe borrels van Jean, kunt u z. B. heel gemakkelijk met een potlood, gelden de uiteindelijke patroon. In lichte broek moet je dit te voorkomen en eventueel gebruik maken van een papieren sjabloon. Vervolgens kunt u de rand van klinknagels voor uw patroon op het papier sjabloon rond. In principe kunt u echter ook oriënteren op de naden, waardoor een gewoon zitten patroon.
  • Na het maken van deze voorbereidingen, kunt u nu zet de eerste klinknagels met de meeslepende tang op uw shorts. Breng nu op een blindganger na de andere op uw shorts. Als u studs aangesloten, moet u opnieuw controleren door voorzichtig te trekken als vast alle klinknagels.

Tags: Mode, Ambacht, broek

Gerelateerde Artikelen aan Maak klinknagels shorts zelf - dus het is mogelijk

Tags

© 2021 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden