June 1

De klassieke jeans zijn tijdloos en zal altijd modieus blijven. Als u op zoek bent naar een manier hoe Spice up your jeans met lussen aan de kant, dan heb je gelijk.


Maak jeans met lussen op de site zelf - dus slaagt's


Versier je jeans met een lus.Wat je nodig hebt:

 • Materiaal loops
 • Naald
 • Draad
 • Schilderen van de Zijde
 • Fabric schaar
 • Cloth tape

Loops zijn zeer trendy en kan op dit moment te vinden op vele kledingstukken. Waarom niet de favoriete jeans met de lussen uit te rusten?

Naai lussen aan de zijkant van de jeans

 1. Koop stof bogen. Zorg ervoor dat u een kleur te selecteren om de stijl eenvoudig te houden. Maar als je een beetje opvallende uit het huis, kopen een aantal loops in verschillende kleuren.
 2. Naai de lussen met naald en draad aan de naad kant van de jeans. Naai steeds slechts het midden van de lussen op de broek. U kunt ook gebruik maken van de vleugels van de lussen nog te naaien op de jeans, zodat de lussen zijn volledig in de broek.

De sexy variant van de jeans met lussen

 1. Verf met textiel pen ongeveer vijf lussen aan elke kant van de jeans. De lussen moeten doen ongeveer vier centimeter hoog en tien centimeter lang. Tussen rondes, moet centrale delen van de lussen ongeveer twintig centimeter.
 2. Knip nu een weefsel een schaar langs de boven- en onderkant van de lussen. Belangrijk: De zijkanten van de lussen niet knippen!
 3. Verbind de gaten altijd. Tussen de bovenranden van een lus en de onderranden van de bovenliggende lus Snijd de gaten zodat alleen de loops de zijkanten van de jeans. Als u uw benen te laten zien, dit is de perfecte gelegenheid.

Giant boog aan de kant van de jeans

 1. Het verkrijgen van een lange strook stof in de kleur van uw keuze. De tape moet ongeveer 1,7 meter lang zijn. U kunt ook de lengte te veranderen, afhankelijk van de heup.
 2. Steek de riem door de riemlussen van jeans zodat beide einden uitkomen aan één kant.
 3. Bind de twee uiteinden van de band nu een grote lus. Dus je hebt nu een grote, stijlvolle strik aan de zijkant van je jeans.

Tags: Mode, broeken, side, naaien jeans loops

Gerelateerde Artikelen aan Maak jeans met lussen op de site zelf - dus slaagt's

Tags

© 2024 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden