May 31

Intussen is de trend naar Hundegeschirr heeft gezegevierd tegen de kraag. Harnassen die je kunt kopen in alle maten in vele vormen, kleuren en materialen. Maar je kunt maken en zelf is ook, volgens uw smaak. Dus de hond harnassen zijn een individueel stuk.


Maak hond harnassen zelf - dus het is comfortabel voor uw hond


Elke hond zijn persoonlijke hond harnas. © Ulla_Thomas / PixelioWat je nodig hebt:

 • Leer
 • Neopreen
 • Anschnallrimg
 • Verschnallungen
 • Naaimachine, geschikt voor het naaien van leer
 • Ledergarn

In plaats van een hond harnas uit de kast te kopen, kunt u uw eigen gerechten te naaien en te maken. Deze opbrengst is niet zo moeilijk als je enige vaardigheid.

Maak kennis met de voorbereidingen voor het ontwerp

 • Allereerst moet je nadenken over welke materialen u wilt uw hond harnas te maken. Vergeet bij de keuze van het materiaal, dat het moet een beroep op u niet alleen te zetten, maar moet comfortabel om te dragen voor uw hond. Bovendien moeten dergelijke schotels robuust en veel kunnen weerstaan. Als je het leuk vindt nobel, kunt u een zachte leren dat je ook moet ausfüttern van binnen met neopreen selecteren. Neopreen is zeer zacht en comfortabel om te dragen en tegelijkertijd eenvoudig te reinigen.
 • Bedenk op welke breedte u wilt de gerechten te maken. Volgens het brede leren worden geselecteerd. De neopreen materiaal dat u moet kiezen in een dubbele breedte of knippen het materiaal op deze dubbele breedte, want u dit naar pad twee keer in te stellen.
 • Meet uw hond alleen maar omdat je wilt dus een echt passend harnas zelf. Belangrijk is de halsomtrek, borstomvang, de afstand tussen de cervicale en thoracale deel van de rug en de buik lijn tussen de benen door. In de achterlijn moet je naar een andere 2 tot 3 cm te berekenen in aanvulling op dat je nodig hebt op de rug en naai de Anschnallring.
 • Kies het type van de knik die u wilt gebruiken. U kunt een clipsluiting, zoals het meest gebruikt omdat deze snel en eenvoudig openen en sluiten. Maar je kunt ook kiezen voor een normale knik, vergelijkbaar met een gordel. Dit ziet er mooier, nobele daden, maar is ingewikkeld om te gebruiken. Zet hier gewoon uw persoonlijke prioriteiten.
 • Knippen om de materialen op de gemeten lengte. Zorg ervoor dat u de nek delen gesneden in een hoek van 45 °, zodat ze passen precies bij elkaar om te shockeren. Nu kunt u uw hond harnas naaien beginnen.

Om uw hond harnas maken

 1. Neem de neopreen onderdelen, vouw de buitenkant naar het midden en naai deze stevig met de naaimachine. Steek vervolgens de leren strips op de neopreen strips en naai ze met een lederen naald en Ledergarn het stevig.
 2. Plaats nu de twee nek stukken bij 45 ° aan elkaar en naai ze strakke kont in een strakke, stevige zigzag steken. Om een ​​veilige greep te garanderen, kunt u gebruik maken van de gezamenlijke heeft ook te naaien in de vorm van een envelop waarmee je aan een kruis te naaien.
 3. Ga in hetzelfde gebied met de andere twee uiteinden van de nek porties, die bijna zijn later op de borst van uw hond tussen zijn benen.
 4. De volgende stap is om te naaien op de rug dok in de Anschnallbogen. U hoeft dit met behulp van de overtollige stuk leer, deze beat rond de ringvormige rib en naai het op weer aan de achterkant vast.
 5. Nu kunt u weer aansluiten en abdominale deel aan de nek gedeelte. Zorg ervoor dat u de nek naaien op de twee banen, dus het is comfortabel om te dragen voor uw hond.
 6. Naai nu op de Verschnallungen op de zijpanelen. Gebruik altijd een speciaal geschikt voor leer garen.
 7. Nu moet je de zijdelen verbinden met de vliezen van de bovenste en onderste lijn. Eindig je hond harnas, kan je zelf volledig aanpassen.

Tags: pas aan, Leisure, huisdier, leiband, hond harnas

Gerelateerde Artikelen aan Maak hond harnassen zelf - dus het is comfortabel voor uw hond

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden