May 30

Of het nu op school, op de universiteit of in een seminar, er zijn altijd situaties waarin een presentatie die u nodig zal zijn. Voor uw college bestaat uit een hand-out, waarop je de belangrijkste informatie voor het publiek samen te vatten. Goed om te weten, wat belangrijk is hier!


Maak Hand-out voor de presentatie - Instructies


Begin geleidelijk met de voorbereiding Unit.Wat je nodig hebt:

  • Printer
  • Papier

Voordat u een duik in de voorbereiding Unit, moet u met uw leraar of trainer, hoeveel pagina's hij hand-out heeft gedacht. Vaak zijn de ideeën van de lengte en de detail drift ver uit elkaar. Sommige instructeurs vereisen een gedetailleerde, volledige volledig geformuleerde scriptie, anderen te ontmoeten belangrijke punten en belangrijke feiten in kogel vorm. Je hebt waarschijnlijk moet er zeker duidelijk te maken.

Bouw een handout

  1. Er zijn verschillende manieren om een ​​presentatie voor te bereiden. In de regel is het zinvol om maar schriftelijk te behandelen geheel onderworpen formuleren. Afhankelijk van de omvang Haar lezing zal meer pagina's te brengen in het leven - dat is natuurlijk te veel te geven in volle als een hand-out aan de andere student op. Toch u gebruikt om college geformuleerd als een indicatie van uw hand-out.
  2. Start moet het hoofd van de hand-outs. Op de top van de linkermarge schrijf de instelling waar het seminar of cursus plaatsvindt, dus bijvoorbeeld de naam van je universiteit. Onder dan komt de exacte Instituut naar de volgende regel, bijvoorbeeld "Vakgroep Duits Filologie". Direct onder in de volgende rij, geef dan de naam van het seminar of cursus. Schrijf dan onder de naam van de leraar of de cursus instructeur. Waarschuwing: zorg ervoor dat u de exacte titel te gebruiken. Als je docent, zodat een titel van professor, maar "slechts" titulieren als arts maakt ook geen goede indruk.
  3. Aan de rechterkant is uw naam en de datum waarop u uw papieren te houden. De lettergrootte van de header kan een beetje kleiner zijn, zodat de grootte 9 of 10 graden.
  4. Volgens het hoofd van de hand-outs je hebt nu 3-4 regelafstand en schrijf het onderwerp van uw presentatie. Wij raden u kiest voor een lettergrootte tussen 14 en 16, maar in geen geval groter. Je kan niet benadrukken of te schrijven in het vet de kop in aanvulling.
  5. Dan beginnen met de inhoud van uw apparaat. Hier vindt u een lettergrootte tussen 10 en 12. FIG selecteren. Blijf op de hand-out om de volgorde waarin u uw presentatie te houden. De studenten of studenten mee te lezen tijdens uw lezing over de handout. Zo doet de luisteraar niet rond te scrollen, dus vasthouden aan de volgorde van de Unit.
  6. In principe moet je alleen de meest relevante informatie en aspecten van de hand-out te nemen. Als de inhoud mogelijk is, moet je voorzichtig zijn, diverse thematische blokken visueel af te bakenen zodat door de rubrieken en paragrafen. Het hangt van de duidelijkheid! Het doel is om zo nauwkeurig mogelijk en zo gedetailleerd als nodig is en dus aan de andere studenten schriftelijke indicaties voor mondelinge presentatie geven formuleren.
  7. Tot slot, je nog steeds bellen met de bronnen, dus waar u de informatie van uw presentatie hebben genomen. Bronnen van het internet je altijd op de datum waarop u de bijbehorende website bezocht opgeven. De referenties die u alfabetisch rangschikken op achternaam van de auteur. Dit u eerst te bellen, dan een komma en ontdekt de voornaam. Direct achter je schrijft tussen haakjes het jaar van publicatie van het boek of de juiste pad, gevolgd door een dubbele punt, gevolgd door de volledige titel van het boek of artikel. Dan zet u een volledige stop en bel de uitgever, waarin het boek is uitgegeven.
  8. Inclusief de hand-out van meerdere pagina's, nieten boven samen met een klem verlaten.

Tags:

Gerelateerde Artikelen aan Maak Hand-out voor de presentatie - Instructies

Tags

© 2021 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden