June 1

Een dakraam kan een echt probleem zijn als je wilt om het te versieren met een gordijn. Hoewel u kunt kopen kant en klare gordijnen en zonwering voor het schuine plafond, maar deze zijn meestal bedoeld voor gecompliceerde gidsen spoor en deze moet je installeren alleen wat maakt dat sommige gaten nodig. Deze gordijnen zijn duur. Als je maar niet uw dakraam willen boren en hebben hun eigen idee van uw gordijn voor het schuine dak, dan kunt u ook naaien hem dat is niet eens zo moeilijk als het klinkt, zoals u in deze handleiding zullen zien.


Maak gordijnen voor schuine dak zelf - hoe het werkt


Zelfs in de zolder om gordijnen zo aangebracht. © Verena_N. / PixelioWat je nodig hebt:

 • Tape Measure
 • Doek
 • Naaimachine
 • Pins
 • Kroonlijsten

Je moet een naaimachine voor uw gordijn en moet, voordat u naar stof te kopen, al een goed idee hoe uw gordijn te lijken en in welke mate je nodig hebt om onnodige trimmen voorkomen.

Een gordijn plannen voor een schuin raam

 • Meten. De breedte van uw raam, dit noodzakelijk is, zodat je koopt de juiste Stoffbreite De lengte je kunt verbeteren ongecompliceerd, maar het materiaal voor het raam te breed, zou je de hele lengte knip je hebt, de naaimachine met steek up, zodat de stof niet te scheiden.
 • Overweeg vooraf of het gordijn plooien moet hebben of liever vloeiend bevestigd aan de schijf.
 • Wilt u een ondoorzichtig materiaal, dat tevens dienst doet als een parasol of alleen decoratief een luchtige stof?
 • Zijn alle verduidelijkt deze vragen, u ook nog steeds de juiste staven voor uw gordijnen. Bijzonder geschikt voor hellend dak en aanbrengen zonder gaten kroonlijsten, die kan worden geregeld niet alleen in lengte, maar die geklemd door een veer binnen het venster. Rubberen stop aan de uiteinden bescherming van uw kozijnen tegen krassen.

Om uw Raambekleding speciaal aanpassen voor hellend dak

 1. U moet, net als alle andere gordijnen ook, een tunnel waardoor je de bar later uit te voeren. Het bijzondere aan het dak hellingen is alleen dat je nodig hebt twee tunnels voor het gordijn, een boven en een beneden, zodat uw gordijn en het raam bedekt.
 2. Voordat u begint te naaien, het meten van 10 cm voor het naaien van de boven- en onderkant. Suggestie de stof en bevestig het eerst met pinnen.
 3. Voer de staven en maken het gordijn op proef bij de vaste ruit. Nu kunt u zien of de lengte al waar, want het gordijn op de zolder te lang is, hangt door lelijk.
 4. Als alles goed zit, hoe je het wilt, dan naaien met de naaimachine, de tunnel en trek in elke sectie, die is genaaid, verwijder de pennen, dus je hoeft niet verkeerd te naaien.
 5. Als de tunnel nu afgewerkte wordt genaaid, kunt u re-staven te voeren en bevestig het gordijn aan het raamkozijn. Zou de stof plooien, dan niet de staven te dicht bij de ruit in te stellen.

Zoals u kunt zien, is het heel goed mogelijk om een ​​gordijn te maken voor de zolder zelf. Daarnaast kunt u de vrije loop te geven aan uw creativiteit en vertrouw niet op-en-klare modellen.

Tags: Ambachten, gordijnen, naaien, venster, gordijn, schuin dak

Gerelateerde Artikelen aan Maak gordijnen voor schuine dak zelf - hoe het werkt

Tags

© 2021 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden