May 30
Maak fotomontage zelf - hoe het werkt
02:41

 • Maak watermerken met Photoshop - Instructies
 • Maak Fake's - Hier is een Bil ...
 • Plaats een gezicht in een beeld - hoe het werkt
 • 2 beelden samenvoegen in Paint - Hoe het werkt
 • Erotische foto's maken zich thuis - dus ge ...
 • Samenvoegen met Paint.NET beelden - hoe het werkt
 • Verbeter de beeldkwaliteit met gratis Wi-Bil ...
 • Maak fotomontage gratis
 • PicJoke.net - grappige foto collages over dit W ...


Video van Bastian Loos2: 41

Een fotomontage ziet er geweldig uit, maar is niet zo eenvoudig om het zelf te doen. Met deze informatie kunt u durft de eerste stappen.

Meer video's op het onderwerp

 • 02:56

  Fotomontage selbermachen gratis - dus we gaan met GIMP
 • 01:55

  Wanneer foto bewerkt op de achtergrond - hoe het werkt met GIMP
 • 03:18

  Plaats het hoofd op een foto - hoe het werkt met de freeware GIMP


Wat je nodig hebt:

 • twee bijpassende foto's
 • Beeldbewerkingssoftware
 • Tijd voor oefenen en leren

Extra Auteur: Bastian Loos

Het vinden van juiste afbeelding voor de fotomontage de

 1. Sla twee foto's van uw PC. Om het voorbeeld een beetje makkelijker om een ​​foto waarop je staat voor een effen achtergrond te nemen te maken, bijvoorbeeld. Als een woonkamer behang. Neem een ​​tweede foto, op een mooie achtergrond, z. B. is naar de zee te zien.
 2. Schatting nu, of het is puur visueel en perspectief mogelijk dat u op de foto, waar je eigenlijk in de voorkant van het behang voor de achtergrond van de zee. Pas de beelden samen op het eerste gezicht, de fotomontage maakte zich er niets in de weg staat.

S o u fotomontage zelf maken

 1. Omvatten zowel foto in een beeldbewerkingsprogramma. Selecteer nu de beelduitsnede functie en markeer de contouren van je lichaam in de voorkant van de muur.
 2. Kopieer de 'inhoud' van de omtrek en zet hem in het tweede beeld. U hoeft geen zorgen te maken als de grenzen nog niet heel goed.
 3. Plaats uw lichaam in de voorkant van de zee achtergrond zodat het lijkt alsof je zou echt daar. Merk op dat lichaam en achtergrond op een ander niveau zijn alvorens verder te gaan.
 4. Selecteer nu het niveau van het lichaam en het gereedschap Gum '(afhankelijk van het programma, kan de naam variëren).
 5. Zorg ervoor dat de dekking van het gereedschap set is zeer laag (ongeveer 18-25). Wis de randen van het lichaam glad. Probeer een beetje rond totdat het ziet er echt goed. Oefening baart kunst hier.


Maak fotomontage zelf - hoe het werkt

De afwerking

 1. Je moet nog de kleuren aan te passen. Voor sommige programma's kunt u de warmte 'van het beeld te schakelen. Wordt de hoogte van het lichaam te doen en de kleuren iets warmer, waardoor ze geschikt zijn voor zomer achtergrond. Zelfs met de kleurstelling, er geen model oplossing, aangezien deze volledig afhankelijk van de afbeelding en de achtergrond. Probeer zelf slechts een paar instellingen. Nogmaals, hoe meer je oefent, hoe beter je bent.
 2. Tot slot, als u tevreden bent, voeg de twee vliegtuigen nog samen en uw werk opslaan als .jpg uit.

Maak een foto montage zonder computer zelf

 1. Nogmaals, moet u twee beelden: een keer het behang en zelfs het beeld dat u wilt invoegen. Zo kunt u een foto van jou staan ​​in je woonkamer, en een foto van de Grote Muur te gebruiken.
 2. Als je nu bijvoorbeeld, wilt u uw persoon op de foto van de Grote Muur te voegen, knip je je foto op de manier die alleen kunt u persoonlijk worden gezien.
 3. Plaats nu je eigen figuur op de foto van de Grote Muur en op zoek naar een geschikte plaats voor zichzelf. Deze fotomontage lijkt geslaagd, zet je figuur deels achter een object. In de Grote Muur van China, bijvoorbeeld, zou moeten zien voor je een veel grote stenen op de rand van de muur.
 4. Zet uw figuur zodat op de muur en snijd het gebied buiten, waar delen van de Grote Muur eigenlijk zou zijn op de voorgrond. Dus je karakter zal dus zeggen dat op de muur, maar valt onder de stenen van de rand. Deze drie dimensies en lijkt realistischer.
 5. Tot slot, het cijfer heeft slechts worden gelijmd en afgewerkt uw zelfgemaakte fotomontage is zonder computer. Wees creatief. Objecten, zoals de zon of wolken kunnen ook tal van worden ingevoegd in een fotomontage.


Maak fotomontage zelf - hoe het werktMaak fotomontage zelf - hoe het werkt

Tags: Vrije tijd, fotomontage, beeldbewerking, beelden, fotografie, bewerken

Gerelateerde Artikelen aan Maak fotomontage zelf - hoe het werkt

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden