May 30
Maak fotolijsten zelf - hoe het werkt ouderwets
03:34

 • Maak muurschilderingen zelf - creatieve ideeën
 • Stick materiaal - zoals u verwijzen fotolijsten
 • Instructies - tinker Fotolijsten
 • Crafting met schelpen - Aanwijzingen voor Picture Frames
 • Hang foto's zonder nagel
 • On the fly sleutelen een lantaarn - Instructies
 • Lampen knutselen van flessen - hoe het werkt
 • Maak foto muur zelf - Bastelanleitung
 • Meubelen witte verf - hoe het werkt


Video van Brigitte Aehnelt3: 34

Veel een mooie foto verdient een speciale fotolijst, maar helaas is de speciale fotolijst is vaak erg duur of zelfs niet te krijgen. Veel gedachten draaien dan een vraag of men zich niet kon maken zoals een fotolijst. Natuurlijk kan je jezelf een fotolijstje, maar of het effectief is, hangt af van het type van de fotolijst.

Meer video's op het onderwerp

 • 03:17

  Maak Baroque frame zelf - dus verfraaien een oude fotolijst
 • 03:30

  Picture Frames te bouwen - Instructies
 • 01:46

  Een fotolijst ambachtelijke papier - hoe het werkt


Om een ​​foto frame zelf maken

 1. Kopen in de grootte van uw afbeelding een eenvoudige, frameloze fotolijst glas. Dit zal de juiste achterwand en de grond glas voor uw speciale fotolijst te hebben.
 2. Nu krijg je uit een Holzfachmarkt profiel hout die kunnen een beroep op u als een fotolijstje. Profiel dakconstructie zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen wat betreft materiaal en vorm. Er is zelfs profiel dakconstructie die zo sierlijke top die de fotolijst ziet er later uit keer oma's hebben.
 3. Selecteer winkelen bewust een Holzfachmarkt met een uitsnijderij, omdat je nodig hebt van de later in uw kader een longitudinale snijlijn, zodat een uitsparing waarin het glas en achterplaat wordt geplaatst. U kunt deze depressie, dus maak er het inbrengen kader ook zelf, maar dat gaat met de machine de exacte snijzaal.
 4. Als u niet in uw omgeving, Holzfachmarkt, het vinden van een timmerman die u kunnen helpen met dit. Meet om een ​​maatregel van de vereiste inbrengen kader opgeven om de dikte van uw eerder gekochte glas fotolijst.
 5. Stel het profiel hout huis om uw glas fotolijst en markeer met een potlood op de houten achterkant van het eerste frame lengte. Houd in gedachten dat je nodig hebt vier markeringen op een frame kant. Twee liggend op de binnenlengte en twee voor de buitenlengte. Alleen als je kijkt naar de Gehrungsverlauf, kunt u de cut maken nu zelf.
 6. Als u niet weet hoe u de Gehrungsverlauf correct te berekenen aan de buitenste hoeken, plaatst u een voldoende lange heerser nauw diagonaal over het glasraam en toekomstige frame. Om het verloop van de mijter automatisch ontvangen.
 7. Nu dat u uw profiel hout heb ontworpen in vier onderdelen van het frame met een mijter, lijm de stokken aan de Gehrungsschnittstellen samen met houtlijm. Laat het goed drogen de houtlijm, door knijpen je frame met klemmen en laat een nacht staan.
 8. Als u lichte Sägefranzen merken voordat lijmen, kan je inderdaad gemakkelijk schuurpapier, maar je moet ervoor zorgen dat de mate van scheef niet wordt gewijzigd. Dus niet te veel zand.
 9. U kunt aan het frame geven meer stabiliteit, ook hechten hoek versterking, die dunne platte hout dat je je houdt aan de achterkant hoeken van uw nieuwe fotolijst zijn - of hameren na het drogen met een klein fotolijstje nagels.
 10. Als je moet nog steeds slots te zien in de mijter van de buitenste fotolijstje, kunt u proberen deze reparatie door instructies van de fabrikant met een houten spatel. Nu kunt u nog steeds schilderen of verf de nieuwe fotolijst. Als het wordt verondersteld om te kijken als de oude dagen, een donkere kleur is zeer geschikt om dit te doen.
 11. De laatste stap is het glas van de achterkant in de freesrand zetten, speciaal gebruik afbeelding en de doos opnieuw te sluiten. De kartonnen rug is door fijne bevestigd, raken boven Bilderrahmennägelchen schuine zijde in het frame.

Tags: Yourself, klemmen, frezen, Picture Frames, mijter

Gerelateerde Artikelen aan Maak fotolijsten zelf - hoe het werkt ouderwets

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden