May 30

Als u wilt opzetten van een individuele tuinhuisje en u niet van de kits, in de handel verkrijgbaar, kunt u een blauwdruk te maken. Hier vindt u een idee te vinden.


Maak een plan voor een tuin huis zelf - hoe het werkt


Een tuinhuisje kan worden gekleurd.Wat je nodig hebt:

  • Stenen of beton voor de fundering
  • Hout
  • Dakbedekking bitumen

Een tuinhuisje kan de tuin niet alleen visueel te verbeteren, maar ook erg handig zijn. Wilt u een extra parkeerplaats te maken, kunt u een kleine schuur of een loods te bouwen. Als u wilt verblijven in uw tuinhuis in het weekend, moet u beschikken over een grotere basis te plannen en deze ruimte te verdelen. Hier is een plan voor een klein tuinhuisje.

De blauwdruk zelf ontwerpen

  1. Denk na over welke basis u wilt voor uw tuinhuisje. Het hangt af van de vraag of u wilt verblijven in de Garden House in het weekend of op vakantie bent, of dat je het wilt gebruiken alleen als een opslagruimte voor gereedschap, tuinmeubelen, fietsen. Merk op dat u een bouwvergunning nodig hebben in de regel, als uw tuinhuisje overschrijdt een gebied van 5 vierkante meter.
  2. De blauwdruk voor uw hut moet een solide basis te hebben. Stoken van hout gebruikt als materiaal, moet dit nooit in contact komen met de bodemvochtigheid komen. De stichting kan bestaan ​​uit een flat grind uit een betonnen ondergrond of patio stenen.
  3. De vloer wordt ondersteund op stevige kwadraat dakconstructie. Plan vloerplanken in een dikte van tenminste 16 mm en spijker ze aan de vierkante hout. Voor de buitenmuren plaats dan op de eerste rij van deze vast vanaf de buitenkant met lange schroeven aan de vloer. De buitenmuren worden vervolgens bevestigd in een connector systeem in het achterhoofd.
  4. Voor de buitenmuren, moet je logs plannen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende diktes van 11 tot meer dan vijftig millimeter. Hier hangt het af van de vraag of je woont in de tuin huis en wil het verwarmen. Voor een schuur rijke 11 mm prima. Moet het huis worden gebruikt voor bewoning, moet het ten minste 28 mm. Voor de gevel naar de logs zijn korter, zodat een puntdak wordt gecreëerd.
  5. Voor het dak kunt u spaanplaat, die je nagel op de nok te nemen. Dit moet een zeer stabiele Vierkantholz. Voor de deur en raam laat elke geplande openingen. Deze worden gebruikt voor de montage van het dak.
  6. Het dak moet een voorraad met dakleer of shingles gemaakt van bitumen. Beide zijn gewoon genageld aan de spaanplaat.
  7. Denk aan de bescherming van het hout! U kunt de vernis of verf uw tuinhuis kleur.

Tags:

Gerelateerde Artikelen aan Maak een plan voor een tuin huis zelf - hoe het werkt

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden