May 30

Een bekraste CD kan goed zijn nog steeds speelbaar. Is het dan maar om interferentie, kunt u een CD met detergent eenvoudig terug veilig te maken. Wasmiddel heb je gegarandeerd thuis - in plaats van meer speciale reparatiesets. Vaak is de eenvoudige huismiddeltjes al voldoende. Dat is de reden waarom je de minder dure versie eerst moet verkiezen.


Maak een CD met detergent healing - dus slaagt's


Een CD kan eenvoudig worden gerepareerd. © Maria Lanz Aster / PixelioWat je nodig hebt:

 • Afwasmiddel
 • 2 zachte, stofvrije doekjes

Vaak is de CD door vuil dat vastzit in krassen onleesbaar door de CD speler, zo vaak voldoende te reinigen met detergent, ze opnieuw helen.

Om een ​​cd met detergent genezing maken

 1. Reinig eerst uw gootsteen, dus het is absoluut vrij van vet.
 2. Sluit de tuit en laat het uit te voeren wat warm water in de gootsteen, geven een spuit van afwasmiddel in het water en mix it up.
 3. Plaats de cd in het water en laat het kort worden in de gootsteen de CD met de krassen naar boven.
 4. Neem nu de cd uit het waterbad en veeg met een zachte doek onder stromend water, de CD grondig. Wrijf deze van binnen naar buiten. Houd de kant met print of het schrijven van de cd naar beneden en de balans van de geluidsopnames op de vingertoppen. Er mag geen reinigingsmiddel residu op de cd blijven. Dit is ook niet nodig, want het wasmiddel de CD schoon te maken en niet vervangt polish of regenereervloeistof.
 5. Plaats de cd voorzichtig op een droge, pluisvrije doek en laat het drogen.

Tweede mogelijkheid, de CD met detergens herstellen

 1. Ook het reinigen van de CD hier, ze willen om de genezing te maken, zoals hierboven beschreven, eerst met water en zeep.
 2. Maar niet droog de cd uit, maar het volume op een droge doek in de vriezer.
 3. Frost heeft gevormd op de cd, kunt u de schijf verwijdert. Dit duurt een paar uur, zal de exacte tijd is afhankelijk van uw vriezer.
 4. Wrijf met een droge, zachte doek van de ijskristallen, totdat de CD droog is.
 5. Nu is de CD is weer speelbaar. De gegevens van de CD moet echter vervolgens overbrengen naar een andere schijf. Bewaar uw cd's in een beschermend omhulsel, de opslag op een spindel ongeschikt is op de lange termijn. Lege covers voor cd's kunnen commercieel worden gekocht.

Moet diepe krassen of u kunt zelfs zien door de scratch, maakt gebruik van de eenvoudige methode niet, dan is een polish moet worden uitgevoerd of laat de CD in de winkels Grind voor weinig geld.

Tags:

Gerelateerde Artikelen aan Maak een CD met detergent healing - dus slaagt's

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden