May 31

De populaire Waldorf poppen zijn niet alleen een geweldig cadeau voor de kinderen, maar ook artistiek bijzonder waardevol. Hier kunnen de pop gemakkelijk doen het zelf, waardoor het een persoonlijk tintje.


Maak doll zelf - instructies voor het naaien van een Waldorfpuppe


Gemaakt met liefde - de Waldorfpuppe © Birgith / PixelioWat je nodig hebt:

 • Polyfill
 • Tricot
 • Wol
 • Garen
 • Schaar
 • Katoen
 • Naald

Waldorf poppen je kunt doen met de liefde zelf, is dit een goede oefening voor mensen met weinig Handarbeitsvorkenntnisse. Aangezien elke stap naar de oprichting van de pop leidt tot een groter geheel, kan het werk gemakkelijk tijd om je eigen behoeften verdeeld. U zult zien dat de Selbermachen een pop waard en de ogen van de kinderen zal zeker te fleuren.

Materialen die nodig zijn om zelf te maken

 1. Voor Waldorfpuppe verschillende materialen nodig zijn, dus zorg ervoor te hebben in aanvulling op goede hoeveelheid tricot goed genoeg fiberfill. Naast een garen voor haar en fijne garens voor de ogen en de mond, moet u ook katoenen stof, als kleding die nog moeten worden gemaakt.
 2. Pas je patroon voor het lichaam, armen en benen en het hoofd, op deze manier heb je de exacte grootte van de pop door te spelen op de sjablonen en kan dit hun eigen ideeën zelf te maken. Als een gids, kunt u een totale omvang van 40 centimeter nemen.

De pop komt tot leven

 1. Voor het hoofd, neem de Füllwolle bij de hand en vormt een bal. Nu een stuk tricot wordt getrokken over de bal, moet het geen rimpels nemen. Bevestig het materiaal met een paar speldenprikken.
 2. Een zogenaamde spannen steek wordt nu gebruikt met garen op het gezicht, waardoor een inkeping van het oog is gemaakt en bezinken wangen en oogkassen.
 3. Nu de patronen zijn vast en snijd de lichaamsdelen van de pop op de stof met naalden. Zet dit altijd een halve centimeter meer rand vanwege de naden.
 4. Naai samen alle stukjes en zet het aan hen, zodat ze kunnen worden gevuld met polyfill nu.
 5. Sluit de ledematen van de romp die nu gevuld met polyfill. Aan de basis van de nek, is de kop nu genaaid.
 6. Voor het haar een mooie wol kleur kan naar wens worden gekozen voor elke haar een stuk wol altijd getrokken half ondersteboven en vervolgens tweemaal geknoopt.
 7. Maak het einde zelfs de ogen van de pop zelf, door borduren deze in de gewenste kleur en met rood garen model mond.

Tags: Ambachten, speelgoed, poppen, naaien

Gerelateerde Artikelen aan Maak doll zelf - instructies voor het naaien van een Waldorfpuppe

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden