June 1

Een boom dagboek de documentatie van een specifieke structuur lang. Dit kan bijvoorbeeld de appelboom in de tuin.


Maak boom dagboek voor een appelboom - dus slaagt's


Zoals de appelboom. En wat je vandaag de dag te schrijven in uw boom agenda?Een boom dagboek heeft geen vaste vorm. Als u observeren uw appelboom voor een lange tijd en documenteren de ontwikkeling ervan, heb je een boom dagboek.

Idee voor een boom Diary

  • Op de eerste pagina van het dagboek, zet de boom appelboom vóór: Wat precies is het een boom? Wat is de Latijnse naam voor "appelboom"? Waar is hij? Hoe groot is hij? Is het uniform gegroeid of heeft zijn gestalte op bijzonderheden? Hoe oud is hij? Beschrijf zo nauwkeurig mogelijk schors, stam, de kroon, bladeren, etc.
  • Inclusief dit idee naar een foto van uw appelboom. Terwijl je de boom dagboek maken, schieten hem herhaaldelijk. Om zijn ontwikkeling te documenteren ook figuurlijk.
  • In de volgende weken of maanden om de appelboom bezoeken dagelijks. Let op hem zorgvuldig en schrijf zelfs de kleinste veranderingen.
  • Als een gids kan u helpen bij de jaarlijkse cyclus. Documenteer de boom dagboek, als je kijkt naar de eerste tekenen van de knoppen in de lente, als de knoppen groeien als ze open te stellen en te ontwikkelen tot vellen. Let op de kleurverandering van de bladeren. Neem de bloemknoppen en de groei van bloemen. Schrijf over de verandering van de bloemen en de oorsprong van de appels. Beschrijf de appels. Noteer de andere verkleuring van de bladeren in de herfst en het verlies van bladeren.
  • Daarnaast kunt u deze toevoegen aan uw boom agenda, wie of wat er leeft in en op de appelboom. Je zou een korstmos, een vogelnest, insecten of een eekhoorn te vinden.
  • Een ander idee is dat de afgevallen bladeren, bloemen en appels te documenteren met bewoners en verval proces. De appelboom wordt gekenmerkt door de veranderende ritme jaar zeker een goede keuze voor een boom dagboek.
  • U kunt ook foto's nemen als uw boom nat is, zal verschijnen in een speciale licht of wanneer u er op zitten. Plat grappige of creatieve ideeën in uw boom dagboek.

Tags:

Gerelateerde Artikelen aan Maak boom dagboek voor een appelboom - dus slaagt's

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden