June 1

Om een ​​biometrisch paspoort foto zelf te maken, moet u vooral weten de officiële regels. Dan is uw foto is goed geaccepteerd en komt rechtstreeks in officiële documenten - zoals paspoort of identiteitskaart.


Maak Biometrisch paspoort foto zelf - dus slaagt's


Een biometrisch paspoort foto, je het zelf doen.Een biometrisch paspoort foto, kunt u vrij gemakkelijk doe het zelf, als je precies weet wat er daar en worden hoe de officiële eisen correct uit te voeren.

Wat doet een biometrisch paspoort foto?

  • Een geschikte afbeelding moet in de eerste plaats de juiste focus. Zorg er dus voor dat het gezicht is duidelijk gericht en het contrast is sterk genoeg. De resolutie moet hoog genoeg zijn om zonder problemen in dit gebied te hebben. Pas dit verband ook om overbelichting te voorkomen.
  • Bovendien, een van de verlichting, schaduwen of reflecties voor het gezicht zijn verboden in biometrisch paspoort foto. Turn zonder al te fel - De verlichting moet helder genoeg zijn.
  • Ook belangrijk is de achtergrond, omdat alles maar het gezicht vlakte moet worden gehouden en in lichtere kleuren. Patroon, schaduw of andere dingen op de foto zijn taboe.
  • Het gezicht moet recht worden gehouden, moet je kijken neutraal en houd de mond gesloten. Het is ook belangrijk om direct kijken in de camera en die haar ogen met niets.

Het maken van de biometrische beeld zelf

  1. Om een ​​goede foto te krijgen en het biometrisch paspoort beeld zelf met succes kan, maken het beste met hun rug tegen een muur - tegenover een raam of een lichtbron.
  2. Selecteer de achtergrond best in een neutraal grijs of wit - afhankelijk van de haarkleur iets lichter of donkerder is dan contrast.
  3. Als u nog steeds niet zeker weet, eerst gaan in het hoofd alle belangrijke punten, betalen met een mogelijk nieuwe foto die u specifiek verbeteren van de problematische gebieden.
  4. Daarna kunt u uw potentiële foto kan passeren op het internet en een gratis automatische software als de Persomat te controleren. Bij de laatste in de Autoriteit zal u vertellen wat u nog moet dus overwegen dat uw afbeelding is aanvaard een ambtenaar.
  5. De druk moet worden uitgevoerd op papier van hoge kwaliteit met ten minste 600 dpi, om de eisen te voldoen. Plooien of vlekken kunnen biometrische pasfoto niet.

Tags: Foto, Professional, identiteitskaart, pasfoto, paspoort foto, biometrische

Gerelateerde Artikelen aan Maak Biometrisch paspoort foto zelf - dus slaagt's

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden