June 1

Als je een beetje worden verzonden, kunt u een mooie bikini te maken voor het zwemmen zelf. Dit werkt zelfs zonder een naaimachine, maar natuurlijk duurt een beetje langer. Daarnaast moet u in staat om cross-steek.


Maak Bikini zelf - dus het spreekt voor naaimachine


Naai Gewoon een bikini zelfs!Wat je nodig hebt:

  • Naaigerei
  • Schaar
  • Doek

Selecteer het materiaal en het patroon voor de Bikini

  • Als u wilt een bikini zelf te maken, dan is de stof zeer belangrijk dat u gebruikt. Je moet verwijzen naar een stof die niet opzuigen het water, dergelijke. Katoen, maar toevlucht synthetische weefsels. Lycra is bijvoorbeeld een comfortabel om te dragen stof. Dit is heel droogt snel, zelfs na het baden.
  • Zelfs het patroon belangrijk. Het beste is om een ​​bikini te nemen bij de hand, heb je al in de kast, en plaats deze op het doek. Nu tekenen met speksteen door de omtrek. Dit zal uw klaar patroon en u kunt ook zeker van zijn dat de bikini later past. Vergeet niet, echter een marge van ongeveer 2 cm.

Het maken van de baden kleden zich

  1. Nu knip het patroon.
  2. Naai je hand rond de randen en neaten hen. Geschikt voor dit doel van de cross-stitch - ook wel Hexenstich - bijzonder goed. Gebruik best een transparante nylon draad, omdat het stabiel en is nauwelijks merkbaar.
  3. Ben je klaar slipje en bovendeel naaien, moet u naait uit de stof een bindende apparaat om de shell kan ook later uit te voeren. Om dit, twee lange en smalle stukken stof doen en naai dit, zodat het niet kan rafelen.
  4. Naai aan beide zijden van de top van deze banden. Deze kunnen vervolgens in de nek later afgewerkt.
  5. Om het bovenste gedeelte te sluiten, kunt u terugvallen op een truc en naai bands als bindend sluiting.

U ziet, is het niet moeilijk om een ​​bikini zichzelf te maken. Met een beetje handigheid en geduld het werkt goed, zonder naaien.

Tags: Mode, naaien, bikini, patronen, tailoring

Gerelateerde Artikelen aan Maak Bikini zelf - dus het spreekt voor naaimachine

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden