May 30

Wie heeft een gevoelige maag of lijden aan een gastro-intestinale klachten, moet een maag-vriendelijke thee nemen. Als je wilt zo natuurlijk mogelijk te eten, is het zinvol om de thee zelf te maken - dat is ook maag-vriendelijke, omdat je weet dat het geen additieven bevat.


Maag vriendelijke thee zelf te bereiden - Ideeën


Thee is goed voor geest en zielWat je nodig hebt:

 • 10 g anijs
 • 20 g venkel
 • 20 g komijn
 • Andere ingrediënten te proeven, bijvoorbeeld: 20 g duizendblad, 30 g kamille bloemen of 1/3 theelepel kaneel

Waarom aandacht besteden aan de maag-vriendelijke producten?

Het is herhaaldelijk op gewezen dat een zacht voor de maag moeten eten. Maag Gentle thee moet bijzonder goed zijn.

 • Zacht voor de maag betekent dat het product is niet al te veel zuren en onverteerbare ingrediënten zijn opgenomen. Voor veel mensen, een dergelijk dieet is inderdaad veilig, maar er zijn veel gevoelige mensen. Ook tijdens of na ziekten kan het raadzaam zijn, een tijd om aandacht te besteden aan de maagvriendelijk producten lang.
 • Zuren kunnen vooral te vinden in veel groenten en vooral sterk in citrus. Daarom worden in het bijzonder aanbevolen kruidenthee. Bovendien moet heel scherp voedsel zoals chili, worden vermeden.
 • Zelfs zwarte thee tellen niet zo zacht op de maag als gevolg van de cafeïne en Teeingehalt zijn zeer groot.
 • Als u wilt eten fundamenteel zacht voor de maag, moet je mijden vet voedsel.
 • Als je het leuk vindt, moet je ook doen zonder suiker in de thee. Maar bovenal chemische toevoegingen zoals zoetstof.

Vooral in de problemen met het spijsverteringskanaal, moet u rekenen op de maag-vriendelijke producten. Thee zijn een geweldige manier om de maag te kalmeren en te sparen. Dergelijke thee kunt u zelf maken.

Basisrecept - Maag Gentle tea slagen als

Vooral kruiden staan ​​bekend om de maag zachte samenstelling. Als u vaak een maag vriendelijke thee zelf, het loont verschillende planten zoals salie, verschillende munt, citroenmelisse, monnikskap, kamille enz. Te kopen en te houden op de vensterbank of op het balkon. Ook aardbei bladeren zijn geschikt voor thee.

 1. Om de thee te zetten, hoeft u niet langer te maken, zoals de gewenste hoeveelheid kruiden te kopen of te oogsten in de tuin.
 2. Afhankelijk van de gewenste smaak intensiteit, kunt u laat de ingrediënten in zijn geheel of van tevoren versnipperen / chop en geef als gekocht, losse thee in een thee-ei. Duurzaam is de melange, als je laat de bladeren drogen voordat.
 3. Nu gieten over de thee met warm water en laat hem trek ongeveer 5 tot 10 minuten. Zelfs je eigen maag-vriendelijke thee klaar.

Suggesties voor smakelijke mengsels

 • Een zeer smakelijke mix die je zo kunt bereiden, is samengesteld uit venkel, anijs en karwij. Meng de in de lijst van ingrediënten bedrag. Dit wordt als bijzonder licht verteerbaar.
 • Als je niet echt graag kruiden, kunt u de thee met kleine stukjes appel upgraden. Het is zelfs beter als je bak de appel voor - dan geeft hij meer af aroma, maar je lichaam niet te maken hebben met de zure ruwe appels. Kies uit ongeveer een kwart van de gehakte appel.
 • Gebruik niet te veel fruit - maar in geen geval mag hibiscus of rozenbottels bevatten omdat ze geen maag vriendelijke kenmerken. Je moet ook duidelijk van gember sturen vanwege de scherpte.
 • Kamille bloemen zijn ook zeer zacht voor de maag en heerlijk. U kunt (bij voorkeur in gedroogde vorm) pur giet water (moet je ongeveer 50 gram te nemen) of meng de bloemen met duizendblad (in dit geval, de hoeveelheid bovengenoemde gebruik).
 • Ook kaneel is zacht op de buik en een heerlijk kruid in thee, en in de winter hij kerstsfeer verhoogt. Of dit moet je niet te veel toe te voegen. Ongeveer een derde van een theelepeltje volstaat. Indien nodig, kunt u het kruid.

De inhoud van de pagina's van www.helpster.de werd gemaakt met grote zorg naar beste weten en geloof. Voor de juistheid en volledigheid, kan geen garantie worden gegeven. Om deze reden geen aansprakelijkheid voor eventuele schade in verband met het gebruik van de aangeboden informatie wordt uitgesloten. Informatie en artikelen kunnen worden beschouwd als een vervanging van professioneel advies en / of behandeling door een gekwalificeerde arts in ieder geval. De inhoud van www.helpster.de kan niet en mag niet worden gebruikt voor zelf diagnose of behandeling te beginnen.

Tags:

Gerelateerde Artikelen aan Maag vriendelijke thee zelf te bereiden - Ideeën

Tags

© 2022 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden