June 1

De maag reageren soms sneller dan men zou willen benadrukken, angst, bepaalde voedingsmiddelen of heerlijke maaltijden. Soms genoeg home remedies om hem te kalmeren.


Maag kalm - dus het zal werken met huismiddeltjes


Pepermunt helpt misselijkheid en een opgeblazen gevoel.Indigestie kan vele oorzaken hebben. Zelfs als ze blijkbaar te wijten aan stress, kan dit leiden tot ernstige ziekten zoals maagzweer. Laat daarom ernstige symptomen en degenen die herhaaldelijk voorkomen of langer duren, altijd te verduidelijken van een arts voordat je jezelf te behandelen met huismiddeltjes.

Deze kruiden helpen met maagproblemen

De kruidengeneeskunde is zeer effectief bij aandoeningen van het maagdarmkanaal. In de vorm van thee ze snel bereikt de scène.

  • Wanneer de maag in opstand omdat je at te veel of te vet, of dat u het kwaad, om pepermunt is om de spijsvertering te stimuleren. Kamille heeft een kalmerende en anti-inflammatoire.
  • Citroenmelisse en lavendel worden gebruikt met name in nerveuze maagproblemen, als ze ontspannen lichaam en geest. Bovendien zijn ze krampen en maagdarmklachten tegen ook.
  • Zelfs Valeriaan kalmeert de spijsvertering en ook helpt bij het in slaap vallen.
  • In drogisterijen en apotheken, kunt u kopen-en-klare thee met venkel, anijs en karwij. Deze kruiden handelen anticonvulsant, de spijsvertering te stimuleren en te verlichten winderigheid.

Kalmeren, zodat je maag kalmeerde

Die vaak lijden aan nerveuze indigestie, kan echt leven meestal klachtenvrij alleen door een verandering van levensstijl.

  • Vermijd alles wat de maag benadrukt. Deze omvatten nicotine, koffie en alcohol alsook voor vet, gekruid of zoet eten en drinken.
  • Anders eten dan volgens gaan in vrede, door de manier waarop. Chew grondig.
  • Denk na over de situaties waarin je maag voelt zich zeer ongemakkelijk. Hoe kunt u voorkomen of te leren beter om te gaan met hen dit?
  • Met behulp van ontspanningstechnieken zoals autogene training, bewegingsvormen zoals tai chi of yoga en mindfulness meditatie kun je jezelf leren en daarmee de nerveuze maag gerust te stellen.

De inhoud van de pagina's van www.helpster.de werd gemaakt met grote zorg naar beste weten en geloof. Voor de juistheid en volledigheid, kan geen garantie worden gegeven. Om deze reden geen aansprakelijkheid voor eventuele schade in verband met het gebruik van de aangeboden informatie wordt uitgesloten. Informatie en artikelen kunnen worden beschouwd als een vervanging van professioneel advies en / of behandeling door een gekwalificeerde arts in ieder geval. De inhoud van www.helpster.de kan niet en mag niet worden gebruikt voor zelf diagnose of behandeling te beginnen.

Tags:

Gerelateerde Artikelen aan Maag kalm - dus het zal werken met huismiddeltjes

Tags

© 2022 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden