June 1

Het lymfestelsel zich over het hele lichaam, inclusief het gezicht er lymfevaten en lymfeknopen. De taken van dit systeem zijn legio.


Lymfeklieren in het gezicht - Informatieve


Zelfs ondanks zijn lymfklieren.Functie van het lymfatische systeem in het lichaam

  • Het lymfestelsel in het lichaam met verschillende functies. Ten eerste, de lymfeklieren en lymfevaten zijn verantwoordelijk voor de lymfe, zodat de lymfe vloeistof te transporteren door het lichaam. Het lymfestelsel maakt deel uit van het afweersysteem van het lichaam en handelingen tegen pathogenen en andere vreemde lichamen.
  • Het lymfatische systeem bestaat uit lymfeklieren, lymfevaten, lymfevaten en lymfatische organen. De lymfoïde organen omvatten, onder andere, het beenmerg, waarbij de lymfocyten worden gevormd, alsmede de tonsillen, milt en weefsel van de darm.
  • De lymfevaten zijn verantwoordelijk voor het transport van lymfe, zij strekken zich uit door het gehele lichaam is een intermediair tussen het bloedplasma en de intercellulaire vloeistof. Door deze lymfevaten wordt overgedragen van het weefsel in de lymfe.

Het doel van de lymfeknopen in het gezicht

  • Lymfeklieren verantwoordelijk voor het filteren van een bepaalde regio. Zogenaamde verzamelen lymfeklieren zijn verantwoordelijk voor verschillende gebieden, hier lymfe stroomt langs een betrekkelijk groot. Op zich zijn er vele kleinere lymfklieren en enkele grotere, die zitten aan de zijkant van de hals. De originele lymfeknopen name op het gebied van de kaak, langs de onderkaak en rond de oren mee. Ook aan de achterzijde van het hoofd en de nek met het lichaam, zijn er vele lymfklieren.
  • Zelfs ondanks zijn lymfklieren zijn zij verantwoordelijk voor het transport van lymfe van de hals, gezicht en hoofdgebied. Bij ziekten zoals tonsillitis, verkoudheden of oorinfecties, kan de lymfeklieren zwellen en worden vervolgens gedeeltelijk duidelijk gezien of gevoeld. Als de lymfeklieren niet voelbaar, zwellen ze dus afhankelijk van de regio significante verzameling onder de huid en gevoel. De gezwollen lymfeknopen kunnen ook pijn, vooral in sterk inflammatoire processen.
  • Aangezien lymfklieren dienen een defensieve functie in het lichaam, gezwollen beginnende of bestaande infecties normaal, chronische ziekten lymfeklieren opzwellen. Echter, als de zwelling over een langere periode, zonder iets te veranderen en zonder een infectie als oorzaak van een optie, dus je moet laten de oorzaak medisch verduidelijken.

De inhoud van de pagina's van www.helpster.de werd gemaakt met grote zorg naar beste weten en geloof. Voor de juistheid en volledigheid, kan geen garantie worden gegeven. Om deze reden geen aansprakelijkheid voor eventuele schade in verband met het gebruik van de aangeboden informatie wordt uitgesloten. Informatie en artikelen kunnen worden beschouwd als een vervanging van professioneel advies en / of behandeling door een gekwalificeerde arts in ieder geval. De inhoud van www.helpster.de kan niet en mag niet worden gebruikt voor zelf diagnose of behandeling te beginnen.

Tags: gezicht, Health, immuunsysteem, lymfeknopen

Gerelateerde Artikelen aan Lymfeklieren in het gezicht - Informatieve

Tags

© 2021 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden