May 31

Gastro-intestinale klinkt elke persoon heeft. Vooral als je honger hebt, je maag met een luide grom rapporten. Waarom is dat, kunt u hier lezen.


Luid gastrointestinale geluiden - zoals maag grommen wordt gecreëerd


Maag en darmen geluiden zijn volledig natuurlijk.Maag en darmen zijn altijd in beweging, want het is hun taak om ingenomen voedsel te verwerken. Vooral wanneer de maag leeg is, begint hij ergens aan harde geluiden te geven; volksmond is het dan dat de maag "grommen". Dat je niet ongemakkelijk moeten zijn, want het is volledig natuurlijk.

Harde geluiden maag - waarom het is volkomen natuurlijk

Artsen gesneden maag grommen uit met MMC. Dit betekent zoiets als "migreren motor complex" en betekent niets meer dan de maag grommen. Deze - eventueel luid - geluid wordt voornamelijk geproduceerd op een lege maag. De maag geluiden worden veroorzaakt in dit geval de maag quasi probeert luchtproces.

  • Fase 1: aanvankelijk lege maag maakt geen problemen. Het is gelegen in een soort winterslaap en activeert noch de afscheiding van spijsverteringssappen, maar hij werkt door contracten, bijvoorbeeld.
  • Fase 2: Na een bepaalde tijd de volgende fase begint. De maag begint actief te zijn. Er is een lichte krimp van de buikspieren.
  • Fase 3: Het was niet tot de volgende fase ontstaan ​​harde geluiden. Aangezien geen voedsel in de maag, wordt lucht samengeperst. Dit creëert de bekende maag grommen.

Ook darmen geluiden zijn normaal

Soms is het minder de maag, de geluiden van zichzelf, maar de ingewanden. Darmgeluiden onschadelijk zijn in de meeste gevallen.

  • Wanneer de darmen luide enige tijd na het eten geluiden zijn van zichzelf, kan deze vaak te wijten aan een zogenaamd "slechte spijsvertering".
  • Zolang je geen pijn, diarree, constipatie of andere bijkomende aandoeningen, is te wijten aan de normale darmgeluiden niets aan de hand.

Tags: Leisure, honger, spijsvertering, luide darmgeluiden

Gerelateerde Artikelen aan Luid gastrointestinale geluiden - zoals maag grommen wordt gecreëerd

Tags

© 2022 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden