June 1

Lotus Yoga draagt ​​bij aan uw ontspanning en dus uw fysieke en mentale welzijn. Om de voordelen als een beginner direct genieten, zijn er een paar eenvoudige oefeningen die je gemakkelijk kunt uitvoeren thuis.


Lotus yoga - eenvoudige oefeningen voor beginners


Lotus Yoga kalmeert lichaam en ziel.Lotus Yoga moedigt je opmerkzaamheid, verhoogt uw gevoel in het lichaam en brengt de ziel weer in balans. Het is daarom een ​​ideale aanvulling op de vaak stressvolle leven van alledag.

Oefeningen van de Lotus Yoga

  1. Hierdoor kunt u te kalmeren, neem eerst de lotushouding. Helpen ervoor te zorgen in kleermakerszit op de grond en het opzetten van uw bovenlichaam rechtdoor.
  2. Haar handen zet de handpalmen omhoog op zijn knieën uit. Dan sluit je ogen en beginnen te ademen diep in en uit. Laat gaan de gedachten en let alleen op je ademhaling in de maag en borst.
  3. Zodra je de oefening onder de knie hebt, kunt u proberen om de exacte lotushouding te nemen. Om dit te doen, plaatst u de voet van het linkerbeen op de dij van het rechterbeen en vice versa. Besteed aandacht aan uw welzijn.
  4. Voor de volgende oefening, zal je blijven zitten op de vloer en open je benen zo veel mogelijk naar buiten. Vervolgens plaats je handen in de voorkant van het lichaam op de grond en proberen om je bovenlichaam naar voren buigen.
  5. Als u wilt de uitoefening vinden te moeilijk en te ontspannen toch, zet een aantal dekens, kussens of een yoga-roll tussen je benen open en leg het bovenlichaam van het.

Yoga oefeningen voor beginners

  1. De boom is een meer ontspannen oefening. Voor maken rechtop en lopen zijn handen over zijn borst. De ellebogen wijzen naar buiten.
  2. Dan buig je linkerbeen en draai het naar buiten. De linkervoet, zal u zitten op de binnenkant van de dijen van het rechterbeen. Het blik voren gericht en de concentratie berust op inademen in de buik. Na een paar minuten je benen te veranderen.
  3. Deze oefening kan ook intensiveren. Hiervoor kunt uitbreiden je armen boven je hoofd naar de hemel. De palmen bij elkaar blijven en gesloten.
  4. Zet uw linkervoet deze tijd in de voorkant van de dij van het rechterbeen en weer Houd deze positie voor een paar minuten voordat je het been te schakelen.

Voer de oefeningen in de lotus yoga regelmatig, zal je een aanzienlijke versoepeling, dat meer dan draagt ​​aan uw dagelijks leven te voelen. Veel plezier!

Tags: sport, ontspanning

Gerelateerde Artikelen aan Lotus yoga - eenvoudige oefeningen voor beginners

Tags

© 2022 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden