May 30

Het ziet er lelijk, stinkende en havens bacteriën in zich. Voor het oplossen van onhygiënisch urine schaal, om huismiddeltjes bieden.


Los Urinstein - dus verwijderen met huismiddeltjes


Schoon, hygiënisch en zonder urine-steen moet een toilet zijn.Wat je nodig hebt:

  • Azijnzuur of citroenzuur of citroensap en cola

Om urine vlekken op te lossen en te verwijderen, drogisterijen bieden veel verschillende middelen. In veel zoutzuur aanwezig is, die niet te milieuvriendelijk. Maar zelfs met huismiddeltjes om de urine vlekken uit het toilet te verwijderen betrouwbare, het opslaan van een beetje geld.

Om Urinstein te lossen met huismiddeltjes

  • Het principe is altijd hetzelfde. Urinevlekken die tijdens de chemische verbinding met hard water en urine, die wordt gekatalyseerd door het urinezuur. Hij wordt bepaald, doordat bacteriën vergroten de pH. Het lost door een zuur zoals chloorwaterstofzuur. Om niet te hebben om te schieten met een voorhamer te kraken, kunt u ook gebruik maken van azijnzuur of citroenzuur. Natuurlijk zult u niet giet het goede balsamico azijn in het toilet, maar citroenzuur of azijn essentie die er goedkoop te kopen. Beide niet alleen het oplossen van de urine schaal, maar ook voorkomen dat nieuwe voorkant, omdat ze hebben een antibacteriële werking.
  • Om uw badkamer van urine vlekken ontdoen, schoon met azijn of Citroessenz die werd verdund met drie delen water. Op hardnekkige gebieden en de wc rand, kunt u plaatst een vochtige met onverdunde azijn doek en eventueel laten op 's nachts. Spoel het toilet en u helpen met de borstel voor iets anders om de laatste resten lossen urine vlekken.
  • Heb geen essentie bij de hand, kunt u giet in het toilet gewoon Cola. In Cola veel fosforzuur geplaatst waar het urinevlekken kan oplossen. Als je een beetje citroensap toe te voegen, kunt u bereiken naast een zekere antibacteriële werking. Natuurlijk, rijst de vraag of dit echt het goedkoper en verstandiger methode om de urine vlekken op te lossen en te verwijderen.

Tags:

Gerelateerde Artikelen aan Los Urinstein - dus verwijderen met huismiddeltjes

Tags

© 2024 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden