June 1

In Duitsland, arbeiders en werknemers betalen inkomstenbelasting. Dit geldt ook voor dit land in loondienst buitenlandse werknemers. Een vrijstelling van de inkomstenbelasting geldt voor zelfstandigen en freelancers. Maar ze belasting betalen als inkomen belastingbetalers. Is er een directe vrijstelling van inkomstenbelasting?


Loon belastingvrijstelling - Voorwaarden en eisen


Inkomstenbelasting vrijstelling geldt alleen voor kleine geselecteerde groep mensen.Iedereen die in een vaste arbeidsovereenkomst en regelmatig verwijst salaris moet betalen inkomstenbelasting. Onder bepaalde omstandigheden, de wetgever verleende een verlaging van de inkomstenbelasting. Een loon belastingvrijstelling is slechts in zeldzame gevallen. Het betreft slechts een zeer klein, goed gedefinieerde groep mensen.

Wie ontvangt een vrijstelling van inkomstenbelasting?

Kortom, alleen de referenties van de Duitse inkomstenbelasting vrijgesteld, die zijn opgenomen in bijzondere overeenkomsten om dubbele belasting te voorkomen. Effectief is de bevrijding door het presenteren van een verklaring van vrijstelling van lokale belastingkantoor.

  • Die komt in de Bondsrepubliek tot de directe lonen belastingvrijstellingen te genieten? Zij zijn slechts mogelijk in enkele gevallen. De verplichting om inkomstenbelasting te betalen, is zeker niet voor diplomatieke of consulaire ambtenaar. Zij kunnen noch de Duitse nationaliteit nog niet continu in Duitsland wonen.
  • De loonbelasting ook niet onderworpen zijn aan de buitenlandse militairen met vaste verblijfplaats in Duitsland. Zelfs werknemers in de organen van de Europese Unie (EU) of internationale organisaties (VN, UNESCO, OESO) genieten van een volledige vrijstelling van inkomstenbelasting.

Ondanks internationale opdracht belastingplicht in Duitsland

Als je voor een lange tijd in het buitenland, kunt u worden onderworpen aan de fiscale wetgeving van het gastland.

  • Het hangt af van de gewone het buitenland wonen. Dan leef je meer dan zes maanden buiten Duitsland. Werken in het buitenland en wonen in Duitsland, het veiligstellen van speciale overeenkomst inzake dubbele belasting die je betaalt in Duitsland geen belasting.
  • Toch zijn er bijzondere omstandigheden die een belastingschuld in Duitsland te volgen. Elke keer dat dit waar is als u verblijft minder dan 183 dagen per buitenland of als de vergoeding wordt betaald uit een in Duitsland gevestigde werkgever.
  • Je kon om fiscale redenen, of annuleer de eigen appartement / woning te verkopen, omdat u wilt uw binnenlandse woonplaats een gehuurd appartement te geven. Fiscaal gezien zou u uw woning te houden in Duitsland als familie of echtgenoot zou ook niet vertrekken Duitsland.

Wilt u uw woning te verplaatsen buiten de Bondsrepubliek, zorg ervoor dat u een vrijstelling van inkomstenbelasting krijgen door de toepassing van de vrijstelling van de Duitse belasting op de lonen. De vrijstelling wordt afgegeven voor meer dan drie jaar. U vindt de nieuwe buitenlandse locatie (lokale belastingkantoor) bewijs van uw huidige en toekomstige belastingbetalingen ontvangen.

Tags: Finance, inkomstenbelasting, woonplaats

Gerelateerde Artikelen aan Loon belastingvrijstelling - Voorwaarden en eisen

Tags

© 2019 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden