May 30

Een lokale co-op mode is de oudste vorm van het spelen samen spelen van videospelletjes. Het betekent niets anders dan dat meerdere mensen actief kunnen zijn op een console en een pc tegelijk. Maar na verloop van tijd, is de definitie enigszins veranderd.


Lokale Co-op - wat betekent de naam?


Samen spelen is erg leuk.Coop mode betekent samen spelen

Multiplayer modes in video games zijn ofwel coöperatief of competitief gemonteerd in combinatie.

  • Coöperatie betekent dat verschillende games zijn elkaar ondersteunen in het bereiken van het doel, dus aan dezelfde kant, meestal om de computergestuurde tegenstanders te verslaan. Deze vorm van multiplayer wordt afgekort Coop modus genaamd (uit het Engels "coöperatie"). Voorbeeld is de serie "Left 4 Dead". De oudste variant is een zogenaamde lokale co-op modus, die was er al in de eerste huis console.
  • Volg alle games eigen doelstellingen en is het verslaan van andere spelers kernelement, dus het is een competitieve modus. Dergelijke modi vaak in shooters of strategie games.
  • De combinatie beide oriëntaties, verkrijgen we de zogenaamde Team Play. Dit betekent om samen te strijden in een team tegen een ander team.

Lokale multiplayer werkt op één apparaat

De eigenaardigheid van de lokale co-op mode is het feit dat slechts één apparaat dat wordt aangeduid met een aantal vrienden die nodig is om dezelfde game console of PC spelen. Hiervoor moet de console ten minste twee controllers ondersteunen.

  • Games met lokale coöperatieve multiplayer component, bijvoorbeeld, sportgames zoals de serie "FIFA", wanneer alle spelen in hetzelfde team.
  • Door uitbreiding van het internet, is deze vorm van samen spelen zeer zeldzaam en beperkt tot enkele geselecteerde nummers naar de respectievelijke consoles geworden. Vooral bij de PC, zijn er weinig co-op games die lokaal kunnen worden afgespeeld.

Daarom is de term "Local Co-op" krijgt een enigszins andere betekenis afgelopen jaren. Het is gemeengoed geworden dat zelfs games die bezitten zoals vereist door de LAN-verbindingen Multiplayer, worden lokaal genoemd, maar dit is heel anders dan de oorspronkelijke definitie.

Tags: software, Multiplayer, computer spel, lokale

Gerelateerde Artikelen aan Lokale Co-op - wat betekent de naam?

Tags

© 2021 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden